Щедра осінь: Буковина ярмаркує

Жителів і гостей області запрошують до участі в XIII обласному агропромисловому ярмарку «Буковинська осінь», який відбудеться 29 вересня на території клубу сімейного відпочинку «Буковинська Троя» (с. Реваківці Кіцманського району).

На ярмарку можна за цінами нижче ринкових придбати елітне насіння, посадковий матеріал, плодоовочеву продукцію, продукцію рибництва, птахівництва і харчових переробних підприємств області, повідомляє пресслужба ОДА.

Крім того, можна ознайомитися із досягненнями різних галузей сільського господарства краю – новими науковими розробками, інноваційними технологіями, сучасною технікою.

Програмою свята передбачається проведення 30-го ювілейного міжнародного фольклорного фестивалю «Буковинські зустрічі» за участі районних фольклорних колективів і гостей з Румунії та Польщі.

На території клубу сімейного відпочинку «Буковинська Троя» відбудеться фінал Кубка Буковини з конкуру, який гості свята зможуть відвідати безкоштовно. У заході візьмуть участь гості з сусідніх областей України.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *