Зібрали 265 тис. грн на тепловізори

На прохання Андрія Гречанюка буковинські ЗМІ оприлюднили 22 червня інформацію про збір коштів на тепловізори. Андрій, кандидат наук з філологічного факультету ЧНУ, воює на сході нашої країни з 2014 року. Як пише його дружина Таміла на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук, на його заклик «відгукнулися колеги чоловіка – викладачі Чернівецького національного університету». Зокрема вона написала:

«Я живу у найкращій країні та серед чуйних людей!

На прохання щодо збору коштів на тепловізори відгукнулися колеги мого чоловіка Андрія, який з 2014 року на фронті, – викладачі ЧНУ, зокрема кафедри географії та менеджменту туризму. Разом зі студентами спеціальності «Туризм», які навчаються на географічному факультеті за освітньою програмою «Міжнародний туризм», їм вдалося зібрати 35 тис. грн!!!

Не втомлююсь казати ДЯКУЮ!!!!

Гроші отримала та використаю за призначенням!

Впевнено до перемоги разом!» https://www.facebook.com/TSapihura/posts/5362250053852584

А за кілька днів Таміла переможно повідомила: «…а ще! Сьогодні отримала 52061 грн!!! Слова шаленої вдячності та теплі обійми від мене Дмитро Павлюк, Центру культури і дозвілля ЧНУ, які організували благодійний концерт і хенд-мейд ярмарок, Молодіжній раді при Чернівецькій ОДА, викладачам і студентам ЧНУ, усім небайдужим за персонільні внески! ДЯКУЮ!!! Без Вас я би не впоралась!

Отже, на рахунку – 265 тис грн!

Збір на тепловізори завершено!

Звісно, якщо Ви бажаєте допомагати арті й надалі –  рахунок без змін 5375 4141 3496 5705, адже його було відкрито виключно для потреб ЗСУ, а саме для Едельвейсів.

Слава Україні!

Героям Слава! »

 

 

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *