Гороскоп від 20 до 26 вересня для всіх знаків зодіаку

ОВЕН

У п’ятницю й на вихідних спробуйте зменшити нестачу грошей та уникнути конфліктів. У понеділок зверніть увагу на здоров’я. У вівторок можете втомитися від спілкування. Родинні проблеми у середу-четвер зможете вирішити лише ви.

ТЕЛЕЦЬ

Новини п’ятниці залиште в суботу без наслідків, але будьте готові до змін у неділю. У понеділок або вівторок можливі фінансові проблеми в родині. Не довіряйте сумнівним особам у середу і неперевіреним лікам у четвер.

БЛИЗНЮКИ

Із прикрощами п’ятниці-суботи впораєтеся самотужки. Не приймайте рішень у неділю. У понеділок працюйте в команді, не перекладайте справ  на  когось у вівторок. Не шукайте вдалих рішень у середу, в четвер усе зміниться саме по собі.

РАК

У п’ятницю-суботу можливі проблеми зі здоров’ям: відпочиньте. Новини неділі можуть  не сподобатися, не зациклюйтеся, інакше у понеділок і вівторок будете конфліктувати. Не намагайтеся виправити ситуацію в середу, для цього буде четвер.

ЛЕВ

У п’ятницю й суботу доведеться виправляти помилки. Не плануйте покупок на неділю й понеділок, подумайте, як найкраще використати отримані гроші. Важливі рішення приймайте в середу. Четвер сприятливий для родини і кохання.

ДІВА

Цього тижня ваші наміри спрямуються на родину. Влаштуйте рідним свято у п’ятницю-суботу. Утримайтеся від покупок у неділю й понеділок: є ризик змарнувати гроші. Вівторок і середу витрачайте на особисте. У четвер можливі прибутки

ТЕРЕЗИ

Не підбивайте підсумків у п’ятницю. Ваша активність на вихідних може комусь не сподобатися. У понеділок звертайтеся по допомогу, у вівторок допоможіть комусь самі. Усереду є можливість заробити грошей, у четвер працюйте в команді.

СКОРПІОН

Складний тиждень: у п’ятницю й неділю-понеділок треба зробити все заплановане, адже субота – день травмонебезпечний, вівторок більше пасує для аналітики й планування. В середу уникайте конфліктів, у четвер бережіть здоров’я.

СТРІЛЕЦЬ

У п’ятницю активно попрацюйте. На вихідних рухайтеся й накопичуйте інформацію. У понеділок комусь не сподобаються ваші вчинки, не намагайтеся щось залагодити у вівторок. Не приймайте рішень у середу й не витрачайте грошей у четвер.

КОЗЕРІГ

Не починайте важливого у п’ятницю і не користуйтеся транспортом у суботу. У неділю оберіть активний відпочинок. Бережіть здоров’я у понеділок-вівторок. Не залучайте нікого до своїх справ у середу й четвер: вас можуть  підставити.

ВОДОЛІЙ

Скористайтеся удачею у п’ятницю й середу: зробіть у ці дні найважливіше. Вихідні проведіть з друзями й з родиною. У понеділок уникайте неприємних для вас людей. Не приймайте рішень у вівторок і будьте готові до змін у четвер.

РИБИ

Гроші, отримані у п’ятницю, в суботу витрачайте на подарунки найдорожчим людям. Не шукайте допомоги в неділю й понеділок. Не поспішайте з висновками  у вівторок. Працюйте в команді у середу й обходьтеся самотужки у четвер.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *