Гороскоп від 12 до 18 квітня для всіх знаків зодіаку

 

ОВЕН

П’ятницю проведіть з близькими людьми. На вихідних не затівайте витратних і фізично важких справ. Закохані можуть планувати на понеділок романтичну зустріч. Все, що потребує удачі, робіть у вівторок, а в середу-четвер навіть не починайте. 

ТЕЛЕЦЬ

Не лякайтеся різких змін у п’ятницю: ви з усім впораєтеся. На вихідних можна очікувати успіху, але без ризику грошима. Важливі рішення приймайте в понеділок. Вівторок і середа вразять суперечливими новинами. У четвер бережіть здоров’я.

БЛИЗНЮКИ

У п’ятницю обирайте пріоритети: на все вистачить грошей. На вихідних багато руху й нових зустрічей і знайомств. Уникайте сварок у понеділок і вівторок. Усе найважливіше зробіть у середу. У четвер обережно з технікою та вогнем.

РАК

П’ятниця-субота скупають вас у родинній любові. Самотнім можна освідчуватися. У неділю- понеділок не поспішайте з покупками: змарнуєте гроші.  Дослухайтеся до інтуїції у стосунках з близькою людиною. У четвер звертайтеся по допомогу.

ЛЕВ

У п’ятницю й понеділок уникайте перевтоми: можете захворіти. На вихідних може зіпсуватися настрій через гроші. У вівторок і середу вирішуйте родинні справи, освідчуйтеся або одружуйтеся.

У четвер будьте обережні на дорогах і з гострими предметами.

ДІВА

У п’ятницю дізнаєтеся про якісь марні очікування. В суботу-неділю порадьтеся із старшими людьми, перш ніж прийняти рішення. Новини понеділка-вівторка можуть змусити вас змінити свої плани. Добре подумайте, хто вам допоможе у середу-четвер.

ТЕРЕЗИ

Не марнотратьте у п’ятницю й будьте тверді у своїх рішеннях на вихідних. Бережіть здоров’я й не перевтомлюйтеся у понеділок, а у вівторок можна активно попрацювати. В середу вирішуйте справи сімейні, четвер присвятіть бізнесовим контактам.

СКОРПІОН

Рішення п’ятниці не починайте здійснювати в суботу: не вистачить грошей. Почекайте  до неділі, але не відкладайте на понеділок. Усе може змінитися у вівторок-середу у ваших особистих стосунках. На середу плануйте важливі справи.

СТРІЛЕЦЬ

Не зациклюйтеся на розчаруваннях п’ятниці. Вже на вихідних багато що можете змінити, якщо добре попрацюєте. Не перекладайте на когось свої обов’язки в понеділок, стережіться травм у вівторок. У середу-четвер можна підзаробити в торгівлі.

КОЗЕРІГ

Добре проаналізуйте обставини, перш ніж прийняти рішення у п’ятницю-суботу. Звістки неділі можна реалізувати лише в команді. У вівторок покладайтеся на власну удачу, в середу будьте обережні на дорогах. У четвер не будьте занадто довірливими.

ВОДОЛІЙ

Якщо треба вирушати в дорогу, зробіть це у п’ятницю. Суботу-неділю можна провести в активному спілкуванні. У понеділок-вівторок можуть виникнути родинні проблеми або приїхати родичі. Не приймайте рішень у середу й будьте готові до дива у четвер.

РИБИ

Не приймайте допомоги у п’ятницю, а наступного четверга не соромтеся звернутися по неї. На вихідних можете здійснити багато вдалих справ. У понеділок усі справи й думки – рідним людям. Обережно з удачею в середу, ґав не ловіть!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *