Гороскоп на 24-30 січня для всіх знаків зодіаку

ОВЕН

У п’ятницю-суботу справляйтеся з усім самотужки. Лише в неділю можна звертатися по допомогу. У понеділок активно працюйте, у вівторок не здавайтеся – удача буде за вами. У середу багато що може змінитися, щоб у четвер принести прибуток.

ТЕЛЕЦЬ

П’ятниця й субота будуть випробуванням для здоров’я. Можливі травми. Поїздка неділі-понеділка може принести заробіток. У вівторок вашої допомоги хтось чекатиме. У середу теж буде ризик захворіти. Четвер сприятиме успіхам в роботі.

БЛИЗНЮКИ

Не звертайтеся за допомогою у п’ятницю, то й удача суботи буде вашою. Неділю проведіть у родинному колі. У понеділок починайте нові проекти. Вівторок і середа – не найкращі дня для прийняття рішень. А четвер має бути прибутковим.

РАК

У п’ятницю на вас чекає розчарування. Не переймайтеся й не намагайтеся щось виправити на вихідних. У понеділок допомога прийде, звідки не чекали. Події вівторка й середи мають бути вдалими, лише не випускайте гроші з рук у четвер.

ЛЕВ

У п’ятницю й наступного четверга не ризикуйте здоров’ям. Прибуток суботи можете витратити на недільну поїздку. У понеділок-вівторок не найкращий час для викриттів та рішень. У середу на першому місці мають стояти родинні інтереси.

ДІВА

Не приймайте рішень у п’ятницю. На вихідних на вас чекають приємні новини й вдалі починання. У понеділок не забувайте про небезпеку травматизму. Прибуток вівторка буде шанс вдало вкласти у середу. У четвер можливі нові знайомства.

ТЕРЕЗИ

Від рішень п’ятниці-суботи може змінитися життя. Лише не поспішайте у неділю: можливі фінансові труднощі. Від понеділка ваші думки й дії належатимуть родині. Для самотніх час  для знайомства і навіть одруження. У четвер обережно з грошима.

СКОРПІОН

Не користуйтеся транспортом у п’ятницю й не шукайте допомоги в суботу. У неділю стережіться застуди. Натомість у понеділок і середу на вас чекає удача. Закріпити її дарунки допоможуть сміливі рішення вівторка й четверга. .

СТРІЛЕЦЬ

Від п’ятниці до неділі не випробовуйте удачу й не приймайте рішень. Понеділок – для активної роботи, у вівторок від вас чекатимуть допомоги. У середу уникайте фізичних навантажень. На четвер плануйте справи, що потребують удачі.

КОЗЕРІГ

В дорогу вирушайте у п’ятницю. В суботу й наступного четверга доведеться багато попрацювати. Неділю проведіть з найріднішими. Невдача понеділка насправді не на довго. У вівторок мають відбутися важливі зустрічі. Обережно з грошима у середу.  

ВОДОЛІЙ

Може статися, що у п’ятницю-суботу чиясь допомога вас розчарує. Не з’ясовуйте стосунків у неділю. Новини понеділка будуть приємними, у вівторок починайте важливе. У середу четвер будьте обережні з новими знайомствами й довірою.

РИБИ

Тиждень  буде прибутковим: у п’ятницю та вівторок можливі надходження, але з грошима слід бути обережними, надто в понеділок і четвер. Тримайтеся подалі від сварливих у суботу, не приймайте рішень у неділю і справляйтеся самотужки в середу. 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *