Гороскоп від 1 до 7 червня для усіх знаків зодіаку

ОВЕН

У п’ятницю важливо повернутися з мандрівки. На вихідних хтось потребуватиме вашої допомоги. У понеділок можливі різкі зміни. У вівторок-середу маєте впоратися з усім самотужки, але й удача буде вашою. У четвер головне – родинні цінності.

ТЕЛЕЦЬ

Зверніться по допомогу, щоби завершити справи у п’ятницю. На вихідних дізнаєтеся родинні новини. Спілкування понеділка-вівторка пов’язане із фінансовими справами. У середу можливий прибуток, у четвер подумайте, на що його витратити.

БЛИЗНЮКИ

П’ятниця – для зустрічі з рідними. В суботу можна підзаробити, у неділю бережіть здоров’я. У понеділок будете спілкуватися з багатьма людьми. У вівторок-середу ваш девіз – обережність. У четвер доведеться вирішувати родинні проблеми.

РАК

У п’ятницю займіться здоров’ям. На вихідних спостережливість допоможе уникнути неприємностей. Понеділок обіцяє удачу будь у чому. У вівторок-середу  інтуїція знадобиться у контактах з незнайомими. Зустрічайтеся з рідними у четвер.

ЛЕВ

Зірки обіцяють зміни у п’ятницю. Тож на вихідних – проблеми з грошима і велелюдне спілкування. У понеділок доведеться комусь допомагати – не баріться. У вівторок попрацюйте, бо в середу може підвести здоров’я. У четвер дослухайтеся до новин.

ДІВА

П’ятниця «порадує» терміновою роботою. На вихідних спілкуйтеся з рідними і будьте до них поблажливими. У понеділок можливі нові знайомства. Найважливіші справи плануйте на вівторок. У середу не вистачить здоров’я, у четвер – грошей.

ТЕРЕЗИ

Не приймайте жодних рішень у п’ятницю і потім у середу. На вихідних вдалими будуть справи в команді. У понеділок можете зважитися на якесь рішення. Справи вівторка мають бути вдалими. У четвер найважливішим для вас буде здоров’я.

  СКОРПІОН

Поїздка п’ятниці може бути витратною і втомливою, тож відпочивати на вихідних доведеться без грошей. Від понеділка до четверга пригальмуйте свою рішучість, не починайте справ зопалу: у вівторок-середу це може спричинити конфлікт.

СТРІЛЕЦЬ

Від п’ятниці забудьте про відпочинок: на вихідних  доведеться попрацювати. У понеділок вирішуйте родинні справи, у вівторок можливі надходження. Бережіть здоров’я у середу, інакше у четвер будуть великі витрати на лікування.

КОЗЕРІГ

У п’ятницю можете відчути проблеми зі здоров’ям. Попри це, на вихідних доведеться багато зробити для родини. У понеділок теж доведеться попрацювати. І заробіток скоро не надійде. У середу на приймайте рішень, четвер пасує для оздоровлення.

ВОДОЛІЙ

Відчуваєте якусь невпевненість? Не починайте справ ні в суботу, ні у вівторок. У неділю влаштуйте родинне свято. Не шукайте допомоги у понеділок і дослухайтеся до новин у середу. У четвер доведеться вирішувати проблеми старших родичів.

РИБИ

У п’ятницю приймайте рішення, але не починайте одразу втілювати. На вихідних можуть завадити і люди, і нестача грошей. У понеділок вам можуть повернути борг чи щось подарувати. Вівторок і середа пасують для аналітики. Все важливе починайте у четвер.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *