Гороскоп на 3-9 квітня для всіх знаків зодіаку

ОВЕН

Найбільш сприятливі дні – п’ятниця та неділя. Впорайтеся з усім важливим у ці дні. В суботу можна вирушати в дорогу. Внутрішній голос підкаже, що робити з грошима у понеділок і вівторок. В середу облиште суперечки, у четвер бережіть здоров’я.

ТЕЛЕЦЬ

Надходження п’ятниці не поспішайте витрачати на вихідних. У понеділок не зустрічайтеся з неприємними людьми. Найважливіші справи плануйте на вівторок. У справах середи й четверга обходьтеся без сторонньої допомоги.

БЛИЗНЮКИ

Обережно з удачею п’ятниці: є ризик, що на вихідних ви втратите всі отримані переваги. У понеділок-вівторок добре подумайте, до кого звертатися по допомогу. У середу скористайтеся можливими змінами, у четвер обережно з транспортом.

РАК

Від п’ятниці до четверга активно завершуйте задавнені справи. Особливо вашої уваги потребуватиме родина  – в суботу  та вівторок. Стережіться травм у неділю, йдіть на зустріч змінам у понеділок і не проґавте удачу в середу.

ЛЕВ

Вам важко, але  доведеться все сприймати пасивно у п’ятницю, неділю  й середу. Отримані в суботу гроші відкладіть на потім, а це потім може прийти вже у четвер. Не плануйте значних справ і не сваріться з начальством у понеділок і вівторок.

ДІВА

У п’ятницю і потім у середу уважно дослухайтеся до новин, а от в суботу та далі у вівторок слухайте лише себе. Не витрачайте грошей в неділю й утримайтеся від поїздки в понеділок. І нікому не розповідайте про отримане у четвер.

ТЕРЕЗИ

П’ятниця в чомусь розчарує, можливо на поїздку суботи-неділі не вистачить фінансів. Понеділок присвятіть родинним справам, у вівторок вам пасує активність будь у чому, у середу й четвер важливо правильно вирішити: їхати чи не їхати.

СКОРПІОН

Пасивний настрій доречний: утримає від непотрібних рішень у п’ятницю та вівторок і від розчарувань – у суботу. У неділю-понеділок час зайнятися справами й підзаробити. Надмірна активність середи може нашкодити здоров’ю в четвер.

СТРІЛЕЦЬ

Від вашого рішення у п’ятницю залежатиме успішність неділі та вівторка. В суботу особливо уважні будьте до здоров’я. У понеділок утримуйтеся від фінансових операцій, у середу – від конфліктів. Не поспішайте витрачати гроші, отримані в четвер.   

КОЗЕРІГ

Не покладайте особливих сподівань на п’ятницю, на вихідних є шанс підзаробити разом з родиною. Перед поїздкою понеділка-вівторка уважно оцініть свої фінансові можливості. Середу бажано провести в родинному колі, четвер потішить новинами.

ВОДОЛІЙ

У п’ятницю зважуйтеся на поїздку лише в крайньому разі. На вихідних новини розчарують. Понеділок і вівторок витрачайте на радикальні зміни і ділове спілкування. Не занурюйтеся у прикрощі середи і добре попрацюйте у четвер.

РИБИ

Не приймайте рішень у п’ятницю: субота й неділя можуть багато що змінити. Найбільш вдалий день понеділок, але успіхами не хваліться. У вівторок можете стати причиною конфлікту. В середу можливі надходження, у четвер стережіться травм.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *