Гороскоп на 16-22 лютого для усіх знаків зодіаку

ОВЕН

П’ятниця – гарний день для дружніх вечірок. На вихідні плануйте родинний відпочинок або романтичну мандрівку. Понеділок обіцяє прибуток. У вівторок все вийде, лиш не шукайте допомоги. У середу бережіть здоров’я. У четвер не витрачайте грошей.

 ТЕЛЕЦЬ

У п’ятницю контролюйте думки і вчинки. В суботу-неділю варто з кимсь порадитися, перш ніж висувати нові ідеї.  Важливе зробіть у понеділок, на вівторок не відкладайте.  У середу уникайте конфліктів, у четвер не поспішайте з висновками.

БЛИЗНЮКИ

У п’ятницю можлива гарна новина. В суботу-неділю не поспішайте з родинними справами: варто подумати. На понеділок-вівторок плануйте найважливіше. Середа пасує для знайомств і ділового спілкування. У четвер покладайтеся лише на себе.

РАК

У п’ятницю навіть несподіванка нічого не зіпсує. На вихідних не робіть важливого, просто відпочивайте.  У понеділок-вівторок  зможете переконати когось у своїй правоті. Середа   – несприятливий день для оздоровлення. Четвер сприятливий для справ.

ЛЕВ

У п’ятницю завершуйте якнайбільше справ. У суботу не користуйтеся транспортом. У неділю-понеділок дошкулятимуть фінансові проблеми. Починайте важливі справи у вівторок, не відкладайте на середу. У четвер будьте готові до приємних новин.

ДІВА

У п’ятницю не робіть важливого, удачу ловіть у суботу. У неділю не втручайтеся в чужі конфлікти. У понеділок-вівторок комусь буде потрібна ваша допомога. Завершуйте все, що встигнете, у середу. Четвер не пасує для змін і починань..

ТЕРЕЗИ

П’ятниця – гарний день для підсумків і завершень. На суботу плануйте зустрічі, неділя –  день конфліктний.  У понеділок зробіть якомога більше. У вівторок, навпаки, варто зменшити активність. Середа несприятлива для поїздок. У четвер все вийде без допомоги.

СКОРПІОН

У п’ятницю можливі цікаві зустрічі. Фінансові проблеми не вирішуйте в суботу. Неділя – вдалий день для романтиків. Понеділок сприятливий для великого обсягу роботи. У вівторок вирушайте в дорогу, в середу мандрівок не починайте. На четвер плануйте важливе.

СТРІЛЕЦЬ

У п’ятницю обережно на дорогах. На вихідних можливі проблеми в родині, від вас чекатимуть допомоги. У понеділок-вівторок можуть виникнути проблеми зі здоров’ям. У середу-четвер не перекладайте на когось свої справи.

 

КОЗЕРІГ

Поїздка у п’ятницю може бути цікавою. В суботу – обережно з висловлюваннями. У неділю не робіть нічого важливого. Гроші, отримані у понеділок-вівторок, можуть змінити ваше життя. У середу уникайте сварок, у четвер не підбивайте підсумків.

ВОДОЛІЙ

У п’ятницю є шанс залагодити сімейні проблеми. В суботу аналізуйте, у неділю вирішуйте . Усе важливе розпочинайте в понеділок. У вівторок легко помилитися. У середу уникайте знайомств, у четвер навпаки спілкуйтеся досхочу.

РИБИ

У п’ятницю витрати можуть бути марними. В суботу не з’ясовуйте стосунків, у неділю спробуйте покращити стосунки в родині. У понеділок – вівторок добре подумайте, чи варто щось змінювати.  У середу можливий успіх. У четвер уникайте конфліктів.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *