Гороскоп на 15-21 грудня для всіх знаків зодіаку

 

ОВЕН

П’ятниця сприятлива для завершення справ. На вихідних можлива романтична мандрівка. У понеділок налагоджуйте контакти. У вівторок обережно з грошима. У середу активно працюйте, у четвер дослухайтеся до новин.

ТЕЛЕЦЬ

У п’ятницю залагоджуйте конфлікт з колегами. На вихідних можливий додатковий підробіток.. У понеділок і вівторок варто розраховувати лише на власні сили. Середа може принести багато змін. У четвер удача сама знайде вас.

БЛИЗНЮКИ

Гарних новин чекайте у п’ятницю. У суботу-неділю приймайте  рішення й шукайте партнерів. Понеділок – конфліктний день, колективні справи залиште на вівторок. У середу закінчуйте задавнені справи. У четвер приймайте важливі рішення.

РАК

У п’ятницю можливі конфлікти – перенесіть важливі зустрічі на вихідні. У понеділок на вас чекає розчарування. Вівторок, навпаки, потішить новими можливостями. У середу можливі грошові надходження. Четвер для початку важливих справ.

ЛЕВ

У п’ятницю тримайтеся подалі від начальства. На вихідних можливі романтичні знайомства. У понеділок не віддавайте боргів. Фінансові справи добре вирішувати у вівторок. Середа – для родинних зустрічей. На четвер плануйте важливе.

 ДІВА

У п’ятницю намагайтеся не залежати від думки оточення.  У суботу відпочивайте, в неділю повертайтеся до справ. У понеділок аналізуйте ситуацію. У вівторок-середу не приймайте жодних рішень. Починання четверга будуть вдалими

 ТЕРЕЗИ

Хочете змін – попрацюйте і в суботу. У неділю  можна відпочити з родиною. Гроші що надійдуть у понеділок, не поспішайте витрачати у вівторок. У середу уникайте неприємних тем у спілкуванні з родиною. У четвер в усьому потрібна обережність.

СКОРПІОН

П’ятниця залишить без фінансів, але на вихідних щось може змінити ваше життя. У понеділок або вівторок можлива нетривала поїздка. У середу стережіться застуди. У четвер добре починати заняття в оздоровчому центрі.

СТРІЛЕЦЬ

П’ятниця – гарний день для переговорів. У суботу можливі конфлікти.  Неділя – день для усамітнення. У понеділок дослухайтеся до новин, у вівторок приймайте рішення. У середу чекайте змін у справах. У четвер можлива удача. 

КОЗЕРІГ

Обмежте витрати у п’ятницю й суботу. Неділя багата на зустрічі, у понеділок можна вирушати в дорогу. У вівторок можливі романтичні побачення й навіть освідчення. Новини середи засмутять, у четвер чекайте на радісні зміни.

 ВОДОЛІЙ

Не покладайтеся на надходження п’ятниці, у суботу-неділю не відмовляйтеся від додаткової роботи. У понеділок-вівторок шукайте партнерів чи спонсорів для ваших справ. Середа пасує для аналізу ситуації. У четвер доведеться приймати рішення.

РИБИ

У п’ятницю можливі травми. У суботу просто відпочивайте, у неділю зробіть рідним свято.   Понеділок – невдалий день для спілкування з керівництвом. У середу чекайте на щось приємне. У четвер можливі прибутки.

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *