Гороскоп на 15-21 червня для усіх знаків зодіаку

 

ОВЕН

У п’ятницю можливі проблеми з грошима. На вихідних може виникнути можливість підзаробити. У понеділок  будьте уважні: вас можуть обманути. Вівторок – день для сімейних радощів. У середу-четвер будьте готові рухатися назустріч змінам.

ТЕЛЕЦЬ

На п’ятницю призначайте важливі зустрічі. У суботу-неділю зберігайте граничну обережність на вулицях і не сідайте за кермо. У понеділок-вівторок зробіть щось корисне для рідних. У середу-четвер уникайте будь-якого спілкування.

БЛИЗНЮКИ

Не випробовуйте удачу у п’ятницю. Будьте уважні на вихідних – і з людьми, і з технікою. У понеділок і вівторок будьте уважні до традицій вашої родини. Не приймайте рішень у середу і обережно витрачайте гроші у четвер.

РАК

У п’ятницю скористайтеся підтримкою, але не розповідайте про це нікому. В суботу зберігайте активність, у неділю краще відпочивати спокійно. Новини понеділка-вівторка обіцяють удачу. Зміни середи-четверга змусять нарешті приймати рішення.

ЛЕВ

Завершуйте справи у п’ятницю, в суботу займіться здоров’ям. Поїздку плануйте на неділю або почекайте до середи. У понеділок вас може спіткати розчарування. Важливі справи розпочинайте в середу. Зустрічі плануйте на четвер.

ДІВА

У п’ятницю впорайтеся без допомоги. На вихідних родина допоможе «розрулити» неприємну ситуацію. Натомість у вівторок або середу ваша допомога знадобиться родині. Понеділок – вдалий день для будь-чого. У четвер будьте обережні у витратах.

ТЕРЕЗИ

П’ятниця обіцяє бути прибутковою, але не хваліться грошима. На вихідних доведеться багато спілкуватися. У понеділок і вівторок будете шукати прибутку. Не позичайте нікому грошей у середу й четвер: можуть не повернути.

СКОРПІОН

У п’ятницю можливі проблеми зі здоров’ям, у суботу-неділю  можете зустрітися з небезпекою, а Інтуїція може підвести. Від понеділка активно працюйте, ловіть удачу за хвіст. У середу-четвер можливі корисні знайомства й цікаві новини.

СТРІЛЕЦЬ

Новини п’ятниці надихатимуть. На вихідних радітимете разом зі своїми найріднішими. У понеділок і  особливо в середу будьте уважні до здоров’я. Не бійтеся різкого повороту подій  у вівторок. У четвер доцільні будь-які починання.

КОЗЕРІГ

Не приймайте рішень у п’ятницю, дочекайтеся нової інформації у суботу. Неділя – день для спілкування, у понеділок  і середу виконуйте свої обов’язки самотужки. Не поспішайте витрачати гроші у вівторок: у четвер вони будуть більш потрібними.

ВОДОЛІЙ

Не надто сподівайтеся на безкорисливу допомогу у п’ятницю й суботу: вже в неділю може спіткати розчарування.  Від понеділка доведеться багато працювати, але не очікуйте великих звершень. Все може повернути у несподіваний бік у четвер.

РИБИ

Не приймайте рішень у п’ятницю й уникайте спілкування з родичами в суботу. Натомість у неділю будьте відкритими для сімейних радощів. Не поспішайте витрачати гроші у понеділок і вівторок. У середу можете заробити ще й придбати щось значне у четвер.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *