Як звернутися до Південно-Західної юстиції, не виходячи з дому

Безбар’єрність – це можливість отримати державні послуги, консультацію чи відповідь на звернення, не відвідуючи установу. Розвиток онлайн-технологій, діджиталізація державних органів, відкритість і прозорість роблять такі послуги доступнішими для громадян.

За допомогою інтернет-зв’язку жителі Чернівецької, Івано-Франківської, , Тернопільської та Закарпатської областей можуть звернутися до Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Івано-Франківськ) не виходячи із дому, завітавши до віртуальної громадської приймальні https://pzmrujust.gov.ua/hromadska-pryimalnia.

В онлайні можна поставити питання з правової тематики та отримати на нього кваліфіковану відповідь. Для цього необхідно лише зайти на офіційний вебсайт Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Івано-Франківськ) за посиланням https://pzmrujust.gov.ua/  та перейти в рубрику «Віртуальна громадська приймальня», де заповнити електронну картку заявника. Відповідь авторові звернення надсилається на електронну пошту (e-mail), яка вказана ним під час реєстрації.

Загалом протягом 2021 року до громадської приймальні звернулося127 громадян.

Південно-Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м.Івано-Франківськ)

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *