Про загрози урядового законопроєкту щодо марихуани

Юлія Тимошенко вважає, що законом про марихуану українців знищують в тилу

За спиною українців створюють надпотужний тіньовий наркобізнес з налагодженим наркотрафіком. Це знищить українську націю, а хтось зароблятиме мільйони.

На цьому наголосила Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко у своєму відеозверненні, в якому нагадала про загрози урядового законопроєкту №7457-У, який Верховна Рада невдовзі розглядатиме у другому читанні.

«Це абсолютно корумпований закон, який на сотні років укорінить наркокартелі в нашій державі», – переконана Юлія Тимошенко.

Лідерка «Батьківщини» вважає, що ухвалення вказаного законопроєкту матиме негативні наслідки та руйнуватиме українську націю зсередини.

За її словами, цей документ пропагується як такий, що дасть можливість нашим важкопораненим бійцям і важкохворим на онкологію пацієнтам мати  необхідні медикаменти, зроблені з марихуани. Однак, як наголошує Юлія Тимошенко, насправді він не про знеболення. Адже для цього існує урядова постанова №324, ухвалена ще 7 квітня 2021 року.

В цілому від фракції «Батьківщина» ми внесли 223 правки – всі стосуються того, щоб все відбувалось під державним контролем і на державних підприємствах в обмеженій кількості – саме стільки, скільки потребують важкохворі українці. Але тут про інше – тепер будь-яка приватна компанія без обмежень вирощуватиме марихуану, і не технічну, а саме наркотичну! Передбачається експорт та імпорт! Тут фактично відкривається вільний наркотрафік, – обурилася лідерка «Батьківщини».

Вона також зауважила, що вказаним законопроєктом передбачено монопольне право Нацполіції на договірних умовах контролювати виробництво марихуани і препаратів на її основі, а аналіз на вміст наркотичних складових у цих рослинах можуть робити тільки лабораторії силових структур України.

«Це трагічний законопроєкт, який лобіюється, як жоден інший. Я закликаю вас вплинути на своїх депутатів, аби він не був проголосований», – звернулась Юлія Тимошенко до глядачів свого Youtube-каналу.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *