Насірову за «час вимушеного прогулу» виплатять компенсацію у сумі 183 342 гривні 84 копійки


Окружний адміністративний суд Києва, який 11 грудня визнав протиправним і скасував розпорядження уряду №35 про звільнення Романа Насірова з посади голови Державної фіскальної служби України, визначив також суму компенсації чиновнику з боку держави, повідомляє «Радіо Свобода».

«Стягнути з Державної фіскальної служби на користь Насірова Романа Михайловича суму середнього заробітку за час вимушеного прогулу у розмірі 183 342 гривні 84 копійки», – ідеться в судовому рішенні.

Звернути до негайного виконання рішення суду в частині стягнення з Державної фіскальної служби України на користь Насірова суму заробітної плати в межах одного місяця у розмірі 18 тисяч 334 гривні 28 копійок без урахування обов’язкових податків та зборів. Звернути до негайного виконання рішення суду в частині поновлення на посаді голови ДФСУ, стягнути на користь Насірова суму сплаченого судового збору у розмірі 804 гривні 80 копійок за рахунок бюджетних асигнувань Кабінету міністрів України», – також визначив суд. 

11 грудня Окружний адміністративний суд Києва повністю задовольнив позов Романа Насірова. Суд поновив чиновника на посаді голови Державної фіскальної служби України. 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *