Коломийський зять пантруватиме чернівецьку свободу

Руслан Зелик став куратором Буковини від політради націоналістів

– Горук чи Каспрук? – допитувалися журналісти у Руслана Зелика, народного депутата України від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» щодо можливого спільного кандидата на посаду мера від опозиційних об’єднаних сил на найближчих місцевих виборах.

– Це вирішуватимуть Тягнибок і Яценюк, – ухилявся той від прямої відповіді.

Руслан Зелик

Пан Руслан живе в Коломиї, тож добре обізнаний з “чернівецькою специфікою”

Минулих вихідних свободівець приїхав до Чернівців поспілкуватися із журналістами: розповісти про «вигнання Табалових», власноручне пиляння навколопарламентського паркану («я невисокий на зріст – то пиляв паркан болгаркою знизу»), про заохочення «регіоналів» спілкуватися українською.

– Українських націоналістів намагаються очорнити як «ксенофобів». Проте єдина ксенофобія в Україні, про яку нині можна вести мову, є українофобія. Носіями та поширювачами українофобії є правлячі Партія регіонів і комуністи, – наголосив пан Руслан.

Ігор КОНСТАНТИНЮК, «Версії», фото автора

– «Свобода» жодним чином не віддасть комусь наперед місто чи область. А буде змагатися за те, щоб саме її представник був єдиним опозиційним кандидатом на можливих виборах мера, – наголосив голова Чернівецької міської організації «Свободи» Назар Горук, який також був присутній на зустрічі з журналістами.

Проте, звісно ж, остаточне рішення щодо кандидадата на посаду Чернівецького міського голови ухвалюватиме політрада партії ВО «Свобода». І кожний член партії змушений буде його виконати…

*ПАНТРУВАТИ 1. Дивитися пильно, уважно. 2. Доглядати кого-, що-небудь, дбати про когось.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *