Щоби схуднути, їжте… мед

Щоби позбутися зайвої ваги, треба правильно харчуватися й давати організму фізичні навантаження. Щоби результати були ще кращими, можна використовувати для схуднення мед.

У меді міститься значна кількість корисних вітамінів і мінералів, глюкоза, фруктоза, азотисті речовини, декстрини, вода й сахароза. Мед багатий на вітаміни групи А, В, С, Е, К, Н. На зниженні ваги позитивним чином позначається його мінеральний склад: мед містить сірку, фосфор, йод, хлор, натрій, калій і магній.

Жир перероблятиметься швидше завдяки активації викиду жовчі. З організму виводяться шлаки й токсини, бо мед має м’яку проносну дію. І до речі, солодощі чудово піднімають настрій, тож мед не лише смачний, але й корисний. Особливо восени та взимку, адже він зміцнює імунітет і покращує стан шкіри.

Купуючи  мед, багато хто стикається з труднощами вибору. Якщо хочете схуднути – беріть травневий мед, в ньому найменше калорій, він легко розчиняється в рідині і практично не цукрується. Варто звернути увагу на липові сорти корисних ласощів, повідомили на zik.ua

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *