Що пов’язує смертельні хвороби і природні катастрофи

Нікуди і ніколи не втекти від наслідків своїх вчинків. Бо вони є тим, що називають долею, тобто космічним законом Карми (причинно-наслідкових зв’язків)

За кількістю природніх катаклізмів минулий рік побив усі рекорди: було зафіксовано 950 стихійних лих. Та нинішній 2011-ий, з огляду на те,що вже відбулося в Японії,обіцяє бути страшнішим.  Чому? І що хотіли сказати Майя, коли завершили календар людства 2012 роком?

Страховики терплять збитки

Страхова компанія «Muenchener Ruekverichering AG» (Munish RE) оприлюднила нещодавно дуже тривожні дані про зростання збитків страхових компаній від природних катаклізмів. Тільки один приклад: за два останні роки витрати страховиків зросли більше ніж удвічі. Якщо 2009-го вони виклали після 900 стихійних лих 15 млрд. доларів, то вже торік сума відшкодувань після 950 природніх катаклізмів становила 37 млрд. доларів, тобто на 22 млрд. доларів більше!

Munish RE назвала 5 найбільш руйнівних катастроф минулого року. Це, зокрема, землетруси на Гаїті, в Чилі та Китаї, а також небувала засуха в Росії та повінь у Пакистані. До речі, основну частину стихійних бід становили шторми і повені.

За звітом страхової компанії, найбільш дорогим для страховиків і найбільш небезпечним для життя є американський континент. Там сталося 365 природних катастроф. Далі йде Азія з 310 катаклізмами. Сумний рекорд поставила й Європа. Досі у нас ще ніколи не реєструвалося 120 стихійних бід. 90 разів стихія «гуляла» Африкою та 65 – районами Австралії та Океанії.

Нові смертельні недуги

Не забарилися і нові смертельні недуги. Серед них, найперше, – СНІД, нові види холери, пташиний грип і свинний H1N1 з його наступною мутацією (H3N2).

Для прикладу – ВІЛ-інфекція. Кого найперше уразила вона?

Гомосексуалістів і наркоманів – людей, які ведуть аморальний спосіб життя. (Звичайно, трапляються й випадкові зараження, але вони швидше виняток). Так ось, цим людям катастрофічно бракує духовності. І за це вони розплачуються здоров’ям і життям. Але, на жаль, не тільки власним, бо заражають партнерів і нащадків.

Скільки дітей уже прийшли у цей світ з набутим в утробі матері вірусом імунодефіциту людини! І тільки за 4 роки – від 1983 до 1988-го – з’явилося 4 види СНІДу. А 2006-го, згідно з доповіддю ООН, на Землі вже було майже 40 млн. хворих на СНІД, з яких 3 млн. померли. Україна посідає 4-е місце в світі за розповсюдженням ВІЛ: у нас від 1 до 2% населення країни є носіями цієї чуми вже ХХ століття, як назвали тоді СНІД.

2009-ий – H1N1, 2010-ий – АH3N2. Що далі?

А тепер головний висновок. Ці цифри свідчать про єдине – людство деградує, бо втрачає духовність. І свинний грип з його новою мутованою модифікацією цьому підтвердження.

…11 червня 2009 року Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) оголосила про першу грипозну пандемію за останні 40 років і одразу ж присвоїла каліфорнійському (свинному) грипу 6-ий ступінь загрози із шести. Його клінічні прояви подібні до сезонного грипу та інших ГРЗ. Окремі випадки цього грипу виявляли ще 2007 року. Але тоді він протікав у легкій формі, а вже з 2010 – з важкою пневмонією і смертями.

Житель села Коболчин Сокирянського району помер від грипу Н1N1.
Зачепив грип і вагітних. Смертоносний вірус «скосив» Івано-Франківщину – там на 50% перевищено епідпоріг. На межі епідемії Київ – наразі захворіли 25 тисяч киян. А на Полтавщині 57% хворих на грип – діти.

Здоровий дух – здорове тіло

Як на мене, то цей грип викликають не віруси, не бактерії, не інфекції. Адже ніхто з близьких членів сім’ї уражених чи медперсоналу, за умови нібито високої контагіозності цього грипу, не захворів на нього. Та й особливість він мав – ураження селезінки та правої легені. Крім того, 2009-го ним ще не хворіли діти до 14 років. А вже 2011-го на АH3N2 нездужають навіть немовлята і вражаються одразу дві легені.

Зрештою, дійшов висновку, що хвороба викликається порушенням руху енергетичних потоків у тілі людини. Іншими словами, зміною якості енергії. Тому й лікувати її треба біоенергоінформаційним методом на рівні енергії клітин. Коли застосовував його, то хворий одужував на 3-4-ий день.

Скажу більше, якість енергії залежить від духовності людини, тобто її здатності приймати і проводити через себе духовну енергію Простору чи, як ми говоримо, енергію Бога. Її вільний прохід забезпечує відкритість верхніх духовних чакр. Якщо вони закриті, тіло наповнюється важкою матеріальною енергією, що й викликає захворювання.

Колапс свідомості

На жаль, ми живемо в епоху матеріалізму. Сучасну людину хвилюють гроші, зовнішня краса, задоволення бажань, успіх і влада. Такі цінності homo sapiens ведуть до колапсу суспільної свідомості, коли люди стають байдужими до зла, насилля, тероризму і безуму. Тільки окремі особистості відчувають, що світ рухається до самознищення.

Чи є сила, здатна це зупинити? Адже сподіватися на державні закони марно. Писали їх люди, тому там доволі шпаринок, щоби з допомогою грошей і влади ухилитися від їхнього виконання. Та й для повернення процесу на позитив потрібно, щоб ідея оволоділа великою кількістю людей. А довкола стільки спокус, що важко встояти.

Енергетичний стрибок

…Ще 775 року священослужителі Майя передбачили все, що має відбутися протягом 13-го Бактуна, тобто від 1992 до 2012 років. Йдеться, зокрема, про енергетичний перехід людства на новий рівень – рівень духовності й добра, який несе із собою епоха Водолія.

Як на мене, нам дуже пощастило, ми є свідками очищення і духовного відродження Землі та людства. Але не забуваймо про відповідальність. Від кожного залежить, чи зможе він сприйняти зміни у своїй свідомості, які несе інформація Простору. Саме свідомості, бо вона керує розумом людини.

Від редакції: Хтось із викладеним погодиться, хтось обуриться, а більшість, можливо, просто замислиться. Цього ми і прагнули.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *