Пийте воду з медом

Ми звідси й щоразу чуємо, що треба пити якнайбільше води. Вода підтримує усі функції нашого організму, починаючи від транспортування живильних речовин та кисню й закінчуючи травленням. Тож ми знаємо точно, що вода нам потрібна.

Але воду можна зробити ще більш корисною – достатньо додати до неї меду. Скажете, що мед солодкий, містить багато вуглеводів і його краще уникати? Так, мед солодкий, але уникати його не треба, навіть не можна, оскільки він надзвичайно корисний для нашого організму.

Випиваючи щодень склянку теплої води із медом, ви можете покращити своє здоров’я й захистити себе від недуг. Саме таке й відбувається, коли ви п’єте воду з медом щодня. Що ж з нами відбувається?
Зменшується здуття живота. Звісно, звучить не надто приємно, однак для декого це питання може бути дуже серйозним. Тож, коли маєте таку проблему, постійно випивайте щоденну склянку медової води: мед нейтралізує гази, а ви швидко відчуєте полегшення, ніби вмить скинули 2-3 кілограми.

Зміцнюється імунна система. Мед неймовірно позитивно впливає на імунітет. Аби отримати максимальну користь, купуйте натуральний органічний мед, саме він якнайкраще бореться із бактеріями. У натуральному медові міститься багато ензимів (прискорювачів обміну речовин), вітамінів та мінералів, які саме й захистять вас від ненависних мікробів.

Виводяться токсини. Мед і вода – найкраще поєднання для вимивання сміття з організмів. Невеличка підказка: якщо додати до медової води лимону, ефект буде ще кращим. Таке поєднання має ще й сечогінний вплив, зменшаться набряки.

Шкіра стане світлішою, бо очиститься. Так, мед – натуральний антиоксидант, який допомагає вимивати токсини й інфекції з організму – відтак допомагає підтримує шкіру світлою й чистою.

Знижується вага. Запитаєте «А як же цукор?». Так у меді міститься цукор, але цей цукор значно відрізняється від того звичайного білого, який ми звикли класти до чаю. Натуральні цукри, що містяться в меді, допоможуть зменшити потяг до солодощів – тортів, цукерок, шоколаду й газованої води.

Коли ви заміняєте солодкі напої водою з медом, ви маєте шанс зменшити споживані калорії… аж на 64%!

Лікується хворе горло. Мед – чудовий зимовий засіб: він пом’якшує слизову горла й зігріває холодної пори. Мед – натуральний засіб від респіраторних інфекцій та кашлю, тож не забувайте про нього, коли підхопили застуду чи переохолодитеся. Знову наголошуємо: йдеться лише про натуральний продукт.

Регулюється рівень цукру в крові. Як ми вже казали, цукор, що міститься у медові – зовсім інша речовина, ніж звичайний білий цукор. Поєднання фруктози й глюкози допомагає регулювати рівень цукру в крові, понижує вміст холестерину. Непогано, чи не так?

Профилактика серцевих недуг. Чудовий бонус! Флавоноїди й антиоксиданти, що містяться в меді, допомагають знижувати ризик серцевих недуг. Дослідження показали, що мед «приборкує» процеси окислення  поганого холестерину в організмі людини – того, що завдає шкоди серцю та призводить до серцевих нападів.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *