Почесну відзнаку та приз національного конкурсу «Вакциновані й відкриті»: отримала Розтоківська школа з Вижниччини

 

Підсумки національного конкурсу «Вакциновані й відкриті» підбито: назвали школи-переможці.

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні спільно з Міністерством охорони здоров’я, Міністерством освіти і науки, а також магазином гаджетів та аксесуарів «Цитрус» провели всеукраїнський конкурс серед навчальних закладів, які мали змогу виграти цінні подарунки, якщо принаймні 80% колективу повністю вакцинувалися від COVID-19. Подію підтримало Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в Україні.

Ідея мала успіх серед працівників освіти – на конкурс подалися 6 134 школи, щоб бути вакцинованими і відкритими. Переможці невдовзі отримають суперпризи — набори з 10 комп’ютерів, 10 гарнітур та 10 роутерів. Набори з 10 гарнітур і роутера отримає кожна з 15-ти шкіл, які виграли міні призи.

Окрім того, всім учасникам буде надіслано почесні відзнаки та гарантовані призи за публікації про конкурс у соціальних мережах під хештегом #ВакцинованіВідкриті. Серед них є і навчальний заклад з Буковини. Зокрема, працівники Розтоківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Усть-Путильської сільської ради Вижницького району Чернівецької області написали такі слова:

«У цей складний час, вакцинація — єдиний спосіб продовжити виконувати головний обов‘язок педагога: виховувати і навчати! Тому офіційно заявляємо, що ми ВАКЦИНОВАНІ (понад 80% працівників) І ВІДКРИТІ (завдяки вакцинації колектив школи має можливість стабільно працювати в умовах карантину, надаючи якісні освітні послуги, зберігаючи при цьому своє життя і здоров’я, здоров’я своїх близьких та учнів)».

Організатори конурсу вітають переможців і дякують усім щепленим педагогам за те, що захищають своє життя та здоров’я в умовах пандемії заради себе та своїх учнів!

Джерело МОЗ

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *