Оновлена й осучаснена дитяча травматологія у лікарні Швидкої допомоги

У відділенні травматології для дітей ЛШМД у рамках Проекту капітального ремонту відділень на 2017-2018 роки провели капітальний ремонт, повідомили у Департаменті охорони здоров’я Чернівецької ОДА. Головна частина коштів скерована з Державного фонду регіонального розвитку, 10% складає співфінансування з обласного бюджету. Оновлене відділення дитячої травматології відкрите у вівторок 6 листопада.

Реконструйоване відділення є лікувально-діагностичним, консультативним та організаційно-методичним центром ортопедо-травматологічної допомоги дітям області. Зважаючи на це, у відділенні створили всі потрібні умови для якісної роботи, зокрема обладнали операційну. Досі планові та ургентні операції пацієнтам цього відділення виконувалися в загальному операційному блоці на дев’ятому поверсі лікарні.

Під час ремонтних робіт вікна та двері замінені на енергозбережні, реконструйовані внутрішні мережі опалення, водопостачання та каналізації, електропостачання та пожежної сигналізації, оновлено сантехніку та електричну фурнітуру, здійснено внутрішнє оздоблення приміщення тощо.

Як зазначив на відкритті відділення губернатор Олександр Фищук, протягом останніх трьох-чотирьох років на капітальний ремонт відділень ЛШМД уже скеровано понад 40 млн грн державних коштів.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *