Огірок проганяє зайві кілограми

Огіркові напої ефективно допомагають схуднути. За їхньої допомоги можна втратити до 10 кг ваги – і такі напої нескладно приготувати в домашніх умовах, розповідає НАРОДНА ПРАВДА.

Огірковий сік дуже корисно пити як у первозданному вигляді, так і в суміші з іншими соками, кисломолочними продуктами, травами чи натуральними добавками. Такий коктейль корисний тим, що він на 96% складається з води, а у решти 4% знаходяться поживні речовини – вітаміни PP, С, B, каротин, магній, кальцій, залізо. Сік корисний як для профілактики деяких проблем зі здоров’ям, так і для корекції вже наявних дефектів.

До очищеного і помитого огірка додайте 120 грамів нежирного кефіру чи питної води без газу, а також зубчик часнику. Все перемішайте у блендері.

До огіркового напою можна додавати лимон і м’яту. Цей напій допомагає виводити з організму токсини і шлаки, а корисні мікроелементи заповнюють вітамінний баланс, дуже важливий під час дієти.

Зверніть увагу, що перед вживанням будь-яких напоїв для схуднення, в тому числі огіркового коктейлю, важливо проконсультуватися з лікарем. Це допоможе виявити можливі протипоказання або скорегувати інгредієнти.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *