Антитіла проти коронавірусу невдовзі запрацюють

Міністр оборони Нафталі Беннетт заявив, що під час візиту до Біологічного інституту в м. Нес-Ціона він отримав інформацію про значний прорив у пошуку антитіл проти коронавірусу: «Це антитіло, яке унікально атакує вірус і може нейтралізувати його», – йдеться у повідомленні новинного сайту ІзраЇлю Mako.

Як стверджують дослідники Біологічного інституту в Нес-Ціоні, розробка антитіла протикоронавірусу завершена. На цьому етапі інститут проведе процес реєстрації відкритих антитіл, а далі дослідники зв’яжуться з міжнародними компаніями для вироблення препарату в комерційних кількостях.

Міністр Беннетт привітав цю розробку: «Гордий тим, що люди з Біологічного інституту здійснили величезний прорив. Творчість та єврейський розум принесли це дивовижне досягнення. Вся система безпеки діятиме проти Корони».

Цю новину повідомила також іспанська газета El Pais.

За даними цифрового видання Times of Israel, у світі вакцину проти коронавірусу шукають близько сотні науково-дослідних команд.

Ізраїль вже оголосив, що антитіло, яке нейтралізує вірус у хворих на COVID-19, винайдено. Готується патент для подальшого звернення до фармацевтичних компаній з метою виробництва комерційного масштабу.

Представники Міністерства оборони та безпеки Їзраїлю на чолі з професором Шмуелем Шапіро заявили, що ця розробка є «першою такою в світі».

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *