Здоров’я вимагає… голоду

Нам усім поталанило, бо «зачепили» епоху Безсмертя. Але в ній без голодування не втриматися.
На допомогу приходить каскадне голодування. Але перед ним потрібно попоститися, тобто не вживати молочної та м’ясної їжі. До речі, навіть без голодування така дієта, коли до неї вдаватися реулярно, – тривати вона повинна не менше 30 і не більше 60 днів, – може багато що виправити у вашому організмі. Особливо добре чистять судини каші, зварені на воді без масла, навіть без олії.

Ми чистимо та миємо посуд. Але чому не робимо цього з власним організмом?!.

Зазначу, що без попередньої рослинної дієти голодувати не варто – це буде тільки на шкоду. Ви почнете багато їсти, бо у вас розів’ються гени голоду і з’явиться страх. І подолати його ви не зможете. Тож усе має бути в комплексі.

Методика каскадного голодування
Проводиться воно без води. Перший ступінь – голодування через добу. Це означає, що попервах ви харчуватиметесь через добу і в голодний день не вживається вода. Але перед цим днем варто напитися. Коли протримаєтесь місяць, то вийде 15 днів голодуванння.
Другий ступінь – голодування через дві доби. Але тут уже має витримуватися золоте правило виходу з голодування. Після двох діб, що ви їх провели без їжі та води, потрібно напитися води, а за кілька годин вжити кефір. Харч має бути білковим, а не рослинним. Тому кефір випийте без хліба. Ще за кілька годин після кефіру можна їсти все.
Чому не можна вживати хліб, овочі та фрукти відразу? Бо підшлункова залоза – інертний орган, який не може вмить увімкнутися до роботи. Коли її перевантажити, вона не витримає і дасть збій. Тому, якщо вдома не виявилося кефіру, можна випити кип’ячене молоко або
простоквашу чи рибний (курячий) бульйон. Але все це має бути зварене без овочів. Нічого рослинного! І, не дай Боже, хліб!
Згадайте, новонароджене дитя одразу ж виходить на білкове харчування. Навіть птахи не несуть  пташенятам ні зернят, ні ягід, а лише білковий харч. Тож вчимося в Природи.
Третій ступінь – голодування через 3 доби – передбачає вже випробовування духом. Бо дуже  хочеться пити. До речі, сухе голодування не передбачає очисних клізм – шлунок очищається сам. Коли не витримаєте і нап’єтесь, доведеться вдатися до них.
Головне тут  – дотриматися золотого правила виходу із голодування.
Четвертий ступінь – четверо діб голодування через четверо. Це вже тяжко, можуть бути видіння водоймищ, колодязів і джерельної води. Може сходити шкіра з губ та ясен, пересихатиме в роті. Якщо нап’єтеся, то знадобляться клізми.
П’ятий ступінь – останній. Діяти, як у попередніх. Але остання його доба – найтяжча: спати неможливо, бракує свіжого повітря. Від тіла йде неприємний запах, бо відкриваються пори. Через них видаляється те, що ніколи не виведуть нирки. Важко розмовляти, в роті пересихає. Їсти не хочеться, тільки – пити.
Під час голодування потрібні легкі пробіжки та фізичні вправи. Бажано освоїти дихання за йогою, воно зменшує почуття голоду та спраги.
Золоте правило виходу з голодування – спочатку чиста вода і тільки через 2 години – кефір. Потім білкова легка і рідка страва. І ще через 2 години можна їсти все, але потроху.
Зауважу: під час голодувань краще не вмиватися, не митися і не чистити зуби – одне слово, жодних контактів із водою. Бо ті клітини, які контактуватимуть з водою, не будуть ремонтуватися та відновлюватися.
Мертва вода – не казка, а причина смерті
Якщо спочатку у вас не вийдуть  4-ий та 5-ий ступені, не переймайтеся. Поступово і наполегливо ви здолаєте їх.
Після голодування не пийте газованих напоїв, тільки чисту прохолодну воду.
За умов правильного виходу із голодування такий метод не тільки не шкідливий, а, навпаки, дуже корисний. Ним можна лікувати навіть інфекційні, венеричні недуги, а з допомогою 5 ступеня вдається перейти з пенсійного віку до двадцятирічного. Каскад 5 х 5 діб лікує і СНІД, і рак,  і діабет.
За період такого голодування в організмі гинуть глисти, віруси, старі та хворі клітини. Розвалюються до того ж кристали шлаку та холестерину. Але найважливіше те, що організм звільнюється від мертвої води. Її в людському організмі багато, вона тільки накопичується, але не бере участі в обміні речовин і не виводиться назовні. Це – важкий баласт, не життєздатний і не активний, який постійно акумулюється у нашому тілі. Д2О – водичка радіоактивна. Саме вона штовхає нас до старіння і смерті. І жодним іншим чином її з організму не вивести – тільки 5 діб голодування через 5 діб. І без води. Ось так!
Радмила РЕВУЦЬКА, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *