З Чернівців через Румунію можна полетіти до Італії, Австрії, Німеччини та Греції

Румунська авіакомпанія «Carpatair» з 28 травня започатковує авіасполучення між Чернівцями та Тімішоарою. Авіарейс виконуватиметься тричі на тиждень. Про це повідомив 19 травня на презентації нового авіарейсу у Чернівцях президент авіакомпанії «Carpatair»Ніколає Петров.

Авіарейс Чернівці-Тімішоара дозволить налагодити регулярне авіасполучення Чернівців з пересадкою у Тімішорі з десятьма містами Італії, трьома містами Німеччини, а також Віднем та Афінами.

Президент авіакомпанії «Carpatair» Ніколає Петров вважає, що новий рейс Чернівці-Тімішоара буде рентабельним і користуватиметься попитом у мешканців Буковини. За його даними, ще за тиждень до вильоту першого літака на нього було заброньовано понад 40% квитків. Рейс обслуговуватиме літак SAAB-200 ,який розрахований на 53 пасажира. За потреби, компанія готова зробити рейс Чернівці-Тімішоара щоденним.

У презентації нового рейсу взяли участь Чернівецький міський голова Микола Федорук, примар міста Тімішоара Георге Чуханду, представники керівництва області та районів, керівники бізнесових структур, туристичних фірм та агенцій Буковини.

В Україні авіакомпанія «Carpatair» виконує рейси до Тімішоари також зі Львова ( 6 рейсів на тиждень) та Одеси ( 5 рейсів на тиждень).

Прес-центр Чернівецької міської ради

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *