Ярмаркові контрасти

Нинішньої неділі – 20 вересня – чернівчани могли відвідати дві ярмарки: одну майже у центрі міста на Проспекті Незалежності 129-А (на території тролейбусного управління), а другу в Садгорі.

Знімки, зроблені фотокором «Версій», який побував на обох ярмарках, яскраво засвідчують, як поставилися до заходів їхні організатори – департамент економіки міськвиконкому разом з Калинівським ринком та Садгірський райвиконком.

Щоправда, ярмарок на Проспекті триватиме півтора місяця. Тому, сподіватимемося, люди про нього почують. Бо у п’ятницю, під час його відкриття, покупцями були практично тільки чиновники міськради на чолі з міським головою.

Мета ж проведення ярмарок, як відомо, – благородна: з одного боку –  підтримати чернівчан та допомогти їм якомога дешевше придбати овочі та фрукти на зиму, а з іншого – посприяти нашим рідним буковинським виробникам продати вирощене і вироблене без посередників.

Як це вдалося та що з того вийшло – дивимося.

1

IF
IF

Рисунок6 Рисунок7 Рисунок8 Рисунок16 Рисунок22 Рисунок26 Рисунок28 Рисунок32 Рисунок33 Рисунок34 Рисунок35 Рисунок37 Рисунок39 Рисунок40 Рисунок45 Рисунок46

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *