В Чернівцях – місячник благоустрою

Згідно з розпорядженням Чернівецького міського голови Миколи Федорука з 3 березня по 3 квітня 2010 року буде проведено місячник санітарної очистки та благоустрою міста.

Виконкомам Першотравневої, Садгірської, Шевченківської районних у місті рад доручено організувати прибирання прибрежних смуг річок і водоймищ, доріг і вулиць, парків, скверів, цвинтарів, ринків, дитячих та спортивних майданчиків, дворів, підвалів і горищ житлових будинків, прибудинкових територій, громадських криниць, зупинок громадського транспорту, територій підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності.

Створені районні штаби по проведенню весняного місячника санітарної очистки та благоустрою підпорядкованих територій. До виконання робіт залучатимуться підприємства, навчальні заклади, громадські організації, установи, орендарі, ОСББ, ЖБК, ЖБТ та населення.

Виконкомам районних у місті рад доручено звернути увагу на своєчасне вивезення твердих побутових відходів і очищення контейнерних майданчиків, миття та фарбування контейнерів.

Начальнику МКП “МіськШЕП” Ігнатьєву М.С. доручено привести в належний санітарний стан дороги та кювети. Керівнику КП “Чернівецьке тролейбусне управління” Іванічеку І.А. доручено привести в належний санітарно-технічний стан автобусно-тролейбусні зупинки.

Керуючому КП «Чернівецький міський комунальний виробничий трест зеленого господарства та протизсувних робіт» Кошману В.В. доручено провести роботи з висадження дерев.

Директору міського комунального підприємства «Міський центр пасажирських перевезень» Кожуленку І.В. доручено організувати роботу перевізників з приведення в належний санітарно-технічний стан автобусних зупинок на маршрутах.

Головному лікарю державної міської санітарно-епідеміологічної станції Торському С.І. доручено забезпечити контроль за виконанням заходів з проведення санітарної очистки та благоустрою території міста та забезпечити участь в рейдах-перевірках фахівців станції.

Проводитимуться рейди-перевірки спільно з представниками засобів масової інформації щодо виконання заходів весняного місячника благоустрою.

До керівників, які нехтують розпорядженням міського голови, застосовуватимуться передбачені чинним законодавством заходи адміністративного впливу.

Контроль за виконанням цього розпорядження покладено на голів районних у місті рад Ваньчицького Ю.А.,Бурегу Ю.І.,Пазюка М.Д. та директора департаменту житлово-комунального господарства міської ради Шумейка О.М.

Прес-центр Чернівецької міської ради

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *