Укрпоштою відкрито центр директ-маркетингових послуг

Відтепер у Дирекції оброблення та перевезення пошти УДППЗ «Укрпошта», яка знаходиться у місті Києві діє новий центр швидкісного друку, конвертування та доставки матеріалів для забезпечення надання послуги гібридної пошти.

Послуга передбачає отримання від замовника матеріалів для друкування, їх підготовку і конвертування та відповідно до бази даних адресатів пересилання мережею Укрпошти.

Метою створення даного центру є надання клієнтам широкого спектра директ-маркетингових послуг та повна універсальність здійснення поточних різнопланових відправлень для Замовників.

Сучасне обладнання та програмне забезпечення дає змогу з мінімальними фінансовими та людськими витратами досягти максимальної ефективності при виготовленні та доставці поштових відправлень.

Суттєвою перевагою комплексу обладнання, що включає конвертувальну систему Marathon16, є можливість здійснювати до 16 тисяч конвертувань за годину.

Надання всього комплексу послуг на базі однієї центру, що розташований у Києві, дасть можливість значно скоротити терміни обробки та пересилання поштових відправлень, а також задовольнити потреби клієнтів у високоякісних, сучасних послугах поштового зв’язку.

Відділ реклами та інформації Укрпошти

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *