Україна

▶▶Нардеп-«дезертир»  ▶▶«Мотор» на Хрещатику ▶▶Все про сало ▶▶Жива контрабанда ▶▶«Брехунець» таки здорожчає? ▶▶За відсутності причин підвищення ▶▶

Нардеп-«дезертир»

Півтора місяці тому ведуча «5 каналу» Тетяна Даниленко народила дівчинку. Батьком дитини виявився… наш земляк, нардеп Владислав Каськів. Тетяна і Влад планували узаконити стосунки, але перед весіллям пара «розбіглася». Доньку Влад навідує постійно. Памперси не міняє, а гратися – грається.

«Мотор» на Хрещатику

У Києві на Хрещатику встановлять скульптурну композицію «Мотор!», яка увічнює пам`ять режисера Олександра Довженка і оператора Данила Демуцького. Композиція відображає момент зйомки фільму «Земля»: на режисерському помості застигли постаті Довженка з рупором і Демуцького з камерою.

Все про сало

Учасники фестин «З любов’ю до сала» в Луцьку приготували гігантський бутерброд з салом довжиною 23 м. У програмі був також конкурс краси серед свиней, конкурс «саломанів», концерт «Ода салу», показ документального фільму «Сало» і наукова конференція «Розвиток свинарства в Україні та інших країнах».

Жива контрабанда

У «Борисполі» прикордонники затримали контрабандну партію з … 9 живих соколів-балабанів, занесених до Червоної книги. До вивезення птахів доклала рук одна з бортпровідниць літака, який направлявся до столиці Сирії – Дамаску. Вартість одного птаха – понад 5 тис. грн. Нині птахи живуть у Київському зоопарку.

«Брехунець» таки здорожчає?

На вимогу Антимонопольного комітету «Укртелеком» має надати обґрунтування нової абонплати за користування радіоточкою та показати складові плати за радіозабезпечення.

За відсутності причин підвищення

абонплати або вартості послуги Комітет притягне оператора до відповідальності. Отже,
«Укртелеком», який вирішив на рівному місці «випотрошити» гаманці мільйонів українців, тим паче соціально незахищених, які переважно й користуються стаціонарним радіо, буде покараний. Нагадаємо, «Укртелеком» підвищив абонплату від 1,5 до 6 грн. (з ПДВ) на місяць.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *