У структурі виконавчих органів Чернівецької міськради перші зміни – нове управління

Учора, як повідомила депутатка Чернівецької міської ради Наталка Дембіцька на своїй фейсбук-сторінці, «стартувало нове управління комунікацій, зовнішніх зв’язків та електронного урядування ЧМР». Саме у цій структурі почала працювати й оновлена пресслужба міської ради. Очолив нове об’єднане управління 34-літній доцент ЧНУ, кандидат політичних наук Павло Катеринчук.
Наталія Дембіцька, яка долучилася до створення управління, вивчаючи досвід інших міст,  назвала його «першою ластівкою змін у структурі виконавчих органів міської ради». 

Крім усього, вона написала, що «Управління буде очолювати крутий фахівець, який точно зробить його успішним», – саме так охарактеризувала Павла Катеринчука депутатка. І не проминула висміяти горе-ФБаналітиків, які стверджували, що вона створює дане управління під себе і під усі свої дипломи. Попри це вона додала: «…якщо чесно, то людей, які вважають, що всі навкруги рвуться на посади і все роблять лише для себе, навіть шкода. Адже такі люди навіть не розуміють, що може бути інакше». 

«Версії» 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *