У Магалі та Мамаївцях – 6 мільйонів тюльпанів на 6-ти гектарах

Попри заморозки, які могли знищити тюльпани, господарям двох тюльпанових полів, що є на Буковині, вдалося димом та обкуренням зберегти квіти на полях. І зараз вони віддячили неймовірною красою. Ще декiлька днів i можна буде милуватися цим дивом.

Мамаївці чекають на вас

 Цьогоріч, за словами власника Владислава Венгринюка з Мамаївців, територія поля під квітами складає 4 гектари і три із них засаджені трьома мільйонами цибулин тюльпанів.

Зрозуміло, що квіти зривати не можна. Кожен, хто хоче мати частинку тюльпанового поля у себе вдома, може придбати цибулини тюльпанів по 25 гривень за штучку.

Окрім квітів є ще цікаві фотозони : велосипед, простирадло з кошиком квітів на траві, човен, озерце, гойдалка та аніматори у костюмах зайців. А вчора, 9-го травня, у небо підняли повітряну кулю, на фоні якої можна було сфотографуватися упродовж трьох годин.

На іншій території розміщені розважальні локації для дітей: гірка, батут, тир тощо. Також є намети, де можна поласувати різноманітною їжею, напоями, а також придбати сувеніри. 

Власне сам вхід на тюльпанове поле коштуватиме відвідувачам 50 гривень. Дітям до 12 років безкоштовно.

 

Запрошує Магала

Власниця Мамаївського поля тюльпанів  Мирослава Мерешко кохається на квітах та  вирощує їх уже понад 10 років. Самі цибулинки квітів привозить із Нідерландів.

Цьогоріч  у господарстві засадили квітами 3,5 гектари, на яких зацвіли три мільйони тюльпанів понад 60 різних сортів. 

Раніше кожну цибулину висаджували вручну. А торік придбали в Нідерландах спеціальну машину.

Згодом окрім тюльпанів заквітнуть петунії, а влітку – запашне лавандове поле. Тому фотосесії  тут відбуваються впродовж усього року. Та й фотозони розміщенні на усьому полі.

Ціни за вхід на поле приблизно такі ж, як у Мамаївцях. Щоправда,  безкоштовно проходять лише діти до 5 років, натомість до 16-ти беруть по 30 гривень. Ціна квитка для дорослої людини – 50 гривень

Анастасія Никула, студентка відділення журналістики ЧНУ

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *