У координаційному штабі «Буковина – українському війську» прозвітували про збір та витрату коштів

IMG_7921

За декілька днів роботи штабу зібрано 168713 грн., 500 доларів США та 6095 євро. Про це на прес-конференції повідомив координатор штабу Андрій Маковей.
За його словами, усі кошти перевели в євро та закупили в Німеччині 77 бронежилетів класу 5+. Один з них сьогодні був простріляний працівниками СБУ з СВД на полігоні – від куль залишилися тільки тріщинки. Бронежилети уже поїхали до своїх нових господарів на Схід.
Андрій Маковей також озвучив нагальні потреби військових на Сході. Наразі хлопцям потрібні оптичні приціли нічного бачення (як мінімум 10 штук), тепловізори, лазерні дальноміри, тактичні окуляри, форми, літні берці, спідня білизна, матраси, каремати, кевларові каски, медикаменти.
Гендиректор товариства «Трембіта» Стелла Станкевич наголосила на важливості публічного звіту за кожну копійку перед громадою. За її словами це дасть великий ефект і люди ще більше обєднаються для допомоги військовослужбовця на Сході.
Нагадуємо, що у штабі працює цілодобова телефонна гаряча лінія для тих, хто хоче і може допомогти військовим на Сході: 0968304115, 0668261036.

Галина ЄРЕМІЦА, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *