Туризм для екстремалів:

Росія закликає українців відпочивати у Криму

534e364aefc62

«Ми були б щасливі бачити туристів з України в республіці Крим», – заявив в.о. очільника Ростуризму Олег Сафонов. Він підкреслив також, що збоку РФ жодних перешкод для такої мандрівки немає: «У нас є завдання залучати не тільки російських, але й українських, та й інших іноземних мандрівників до Криму. Жителі України протягом історії дуже полюбляли відпочивати на кримських курортах, до того ж багато хто з них володіють власністю на півострові», – додав він.

Утім, вирушити на відпочинок на територію окупованого Криму зважаться лише справжні екстремали. Адже про методи «заохочення туристів», зокрема з українськими паспортами, люди чули чимало. Автотуристи ризикують на кордоні з Кримом позбутися автівки (описані випадки «відтискування» авта з боку російських «правоохоронців», а ті, що їдуть на потягу, можуть узагалі опинитися невідомо де. Особливо, коли в такого курортника у паспорті є позначка про київську прописку: оголосять прихильником «правосеків», відберуть усі гроші, аби, не дай Боже, не віддав націоналістам на сало.

Якщо ж пощастить-таки дістатися Симферополя, там очікуватиме черговий «квест» – не потрапити до лабетів так званої «самооборони Криму». Для цього слід узагалі викинути з валіз речі блакитного та жовтого кольору, а паспорт із тризубцем, на запобігання прикрощам, краще попередньо з’їсти на сніданок. Не варто забувати й про те, що прокуратура Криму на чолі з «няшою» Поклонською порушила кримінальну справу за фактом нападів на бійців кримського підрозділу «Беркута» під час масових заворушень у Києві. То ж, коли ви зареєстровані в соціальних мережах, ходили на Майдан й викладали фото (чи ж схвально коментували чужі пости), у вас є шанс сісти у в’язницю пожиттєво. Саме таку статтю передбачає законодавство РФ за статтею «Зазіхання на життя співробітника правоохоронного органу».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *