Як треба зустрічати рік Чорного Водяного Кролика та яким він буде

Символ нового 2023 року – Чорний Водяний Кролик , астрологи називають його роком «початку масштабних змін»,  і це рубіж переходу старого усталеного світу до нових форм. Зміни нас чекають в усіх сферах життя –  політичній, економічній, духовній.

Кролик – тваринка рухлива, тому і рік пройде у біганині. Пам’ятаймо, що він уособлює в собі ще й символ довголіття.

Святковий стіл нового 23-го має бути багатим на овочів, аби задобрити пухнастого господаря року. Проте він буде не проти того, щоби ви поласували рибою, птицею або м’ясом.

Кольори святкового столу – білі і золотисті відтінки, а також, зазвичай, синій і чорний.

А ось вбрання на новий 2023 рік повинно бути максимально комфортне, затишне та просте. Тому незручні сукні, високі підбори та яскравий макіяж не у тренді. Чоловіки ж можуть відмовитися від офіціозу, себто від костюмів. Бо Кролик – тваринка домашня, полюбляє затишок.

Що очікувати від 2023-го?  Масштабні зміни, непередбачувані події та карколомні повороти. Якщо хочете  чогось суттєвого домогтися у 2023 році, то варто проявити ініціативу. «Під лежачий камін вода не тече» – це саме про наступний рік. Крім того, рік Чорного Водяного Кролика буде сприятливим для людей з легким характером, які будуть чесними та щирими.

Стихією 2023 року є Вода, а як відомо це – життя. Вода (життя) у парі із Кроликом (довголіття) – це гарний знак. Проте вода – мінлива і не терпітиме сварок та ворожнечі. Тому тим, хто їх почне або вже почав, ні на що добре сподіватися не варто.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *