світ

«Година Землі»
Мільйони людей у мегаполісах світу взяли участь в акції «Година Землі». Вони на годину вимкнули світло у власних будинках. Частково вимкнули й вуличне освітлення. Мета акції – заощадження електроенергії і запобігання «парниковому ефекту».

Джихад насувається?
У Ватикані повідомили, що вперше іслам обігнав католицизм за кількістю вірян і став найбільшою конфесією в світі. Нині на Землі 19% мусульман і 17,5% католиків. Однак, з урахуванням решти православних і протестантів, християн поки що більше, ніж мусульман.

Школярі-диверсанти Уряд Австралії заборонив використання лазерних указок після того, як 6 літаків, які прямували до Сіднея, були змушені змінити напрям польоту через лазерні приціли на літаки. 4 пучки зелених променів, які з’явилися над містом, викликали тривогу авіаперевізників і влади.Плакали англійські мільйони… Марку Тетчеру, сину екс-прем’єра Великої Британії «світить» 30-річне ув’язнення за участь в організації перевороту в Екваторіальній Гвінеї 2004 року. Тетчер разом з лівійським мультимільйонером Елі Калілом фінансували переворот. Не повірите! Британська королева Єлизавета ІІ скасувала святкування 60-річчя власного весілля, бо вважає, що гучні урочистості недоречні під часу спаду економіки країни. Рішення королеви викликало невдоволення прем’єра Гордона Брауна, який запевняє народ, що у країні – стабільність, яку затьмарюють незначні фінансові провали. Організатори «діамантового» вечора, який мав відбутися у готелі «Ritz» і зібрати близько 100 осіб, планували пригощати шампанським з пляшок з кришталевими стразами. Такі ж цяцьки мали прикрашати скатертини. Гроші на святкування Єлизаветі подарували друзі королівської родини.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *