Світ

Міцні щелепи

У Санкт-Петербурзі (штат Флорида, США) любителька поплавати у необлаштованих місцях одужує після зіткнення з … пеліканом. Птах пірнав за рибиною і винирнув перед обличчям у жінки. Їй довелося накласти 20 швів. Птах загинув.

Закоханий крадій
Прокуратура Вологди порушила кримінальну справу про викрадення рейсового автобуса. Викрадач поспішав на весілля до коханої, яка виходила заміж за іншого, тож вимагав від водія відвезти його до іншого району міста. Наразі шукають свідків і пасажирів автобуса.
Гейфест
Донька президента Куби Рауля Кастро Маріела проведе ІІ фестиваль на підтримку секс-меньшин. У Гавані й шести провінціях відбудуться вистави, покази фільмів, книжкові ярмарки і публічні дебати щодо законопроекту про свободу вибору… статі.

Хто довше?
Бахрейн і Катар уклали угоду про будівництво мосту довжиною 40 км між двома столицями. Його будуватимуть 4 роки. Мостом ходитимуть швидкісні поїзди, поруч прокладуть газопровід. Коштує інженерне диво, назване «Мостом кохання», $3 млрд.

Снайпер розкаявся?
Старший «вашингтонський снайпер» Джон Аллен Мухамад звернувся до прокурора штату Вірджінія з проханням не зважати на спроби адвокатів урятувати його від смертної кари. У 2003 році Мухамада засудили за вбивство. Три роки потому він отримав ще 6 довічних ув’язнень за вбивства, які згодом замінили смертною карою.
Адвокати Мухамада стверджують, що їхній клієнт має психічні розлади, спричинені важким дитинством. Разом з «молодшим вашингтонським снайпером» Лі Малво Мухамад за 4 роки розстріляв 10 людей, поранив трьох і вчинив 27 замахів.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *