Суєта суєт

або Як за кількістю заходів проґавили стареньких…

З нагоди святкування Дня міста й до Дня людей літнього віку і Дня ветерана у Чернівецькому академічному муз драм театрі ім. О. Кобилянської 1 жовтня о 18.00 мав відбутися грандіозний концерт під назвою «В бой идут одни «СТАРИКИ». Запрошення чемненько роздали, та концерту, на жаль,  ветерани не побачили.

–У чому ж причина?! – обурюється Кирил Котєльніков, наш постійний читач, ветеран Великої Вітчизняної війни, який приніс до редакції запрошення з точно зазначеною датою і годиною: – Ми поцілували закриті двері театру і, найобразливіше, ніхто нічого нам не пояснив. І цілий гурт людей літнього віку попрямував до міськради. Але то вже було після кінця робочого дня. Тож і там нам ніхто нічого не сказав. Якщо відверто, то плюнули в душу. Можна було, принаймні, повісити на дверях оголошення з вибаченням і зазначити причину скасування концерту.

Зацікавлені тим, що ж таки сталося, звернулися до міськради.

– Того дня мали відбутися два концерти, о 15.00 та 18.00, – розповідає Оксана ПАВЛЮК,  спеціаліст першої категорії загального відділу міської ради. – Але відбувся тільки один концерт, о третій, а наступний скасували через щільний графік артистів. Про скасування концерту стало відомо ще напередодні, у п’ятницю, 28 вересня. Тож ветеранів,  за словами Оксани Володимирівни, повідомили про це телефоном. Можливо, саме до цього ветерана їм не вдалося додзвонитися, та 99% людей вони повідомили.

Пані Павлюк наголосила, що концерт все ж таки відбудеться і всім ветеранам, хто не потрапив на нього, рознесуть нові запрошення.

Дивина: виходить, що саме до нашого ветерана не змогли додзвонитися? Але ж Кирил Павлович Котєльніков стверджує, що під театром чекав не він один…

Вибачайте, але ситуація навіяла вислів: цирк поїхав, лише клоуни залишилися. Тільки в даному випадку клоуни – це наші ветерани, як не прикро це констатувати.

Лідія КИРИЛЮК, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *