Судитимуть буковинку, яка обікрала знайому через аккаунт

Слідчі поліції зібрали достатню кількість доказів протиправної діяльності жінки, яка таємно викрала 50 тисяч гривень у заявниці. За цим фактом правоохоронці завершили досудове розслідування. Відповідно до чинного законодавства, за скоєне зловмисниці загрожує до восьми років позбавлення волі.

У липні минулого року до поліції звернулася жителька Дністровського району та повідомила про крадіжку грошей із її аккаунту однієї міжнародної холдингової компанії.

Під час досудового розслідування працівники відділення № 1 (м. Сокиряни) Дністровського районного відділу поліції встановили, що 24-річна жителька Сокирянської громади, у червні минулого року, допомагала своїй знайомій розблокувати її аккаунт. У подальшому жінка, знаючи пароль та логін до вказаного профіля, без відома заявниці,  провела верифікацію з прив’язкою до своєї банківської картки.

У результаті протиправної діяльності буковинка вивела з аккаунту потерпілої 50 тисяч гривень.

Слідчі поліції зібрали доказову базу провини жінки та під процесуальним керівництвом Дністровської окружної прокуратури скерували обвинувальний акт до суду для розгляду. Буковинці інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України.

Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *