Сокирянська епопея з обранням Василя Козака головою районної ради отримала новий поворот: Вінницький апеляційний суд визнав його не легітимним (ПОСТАНОВА)

А ЦАРЬ – НЕ НАСТОЯЩИЙ! /

Сокирянська епопея з обранням Козака Василя Васильовича головою районної ради отримала новий поворот. 8 вересня 2015 року Вінницький апеляційний адміністративний суд ухвалив рішення: ” Визнати протиправними дії Сокирянської районної ради Чернівецької області по скликанню та проведенню 19 позачергової сесії VI скликання”. А з тим і обрання головою районної ради Козака В.В. (Читайте матеріал БукІнфо від 26 травня 2015 року)

Це в черговий раз підтверджує той факт, що в Сокирянському районі процвітає самоуправство, на яке вперто не звертає уваги обласна та столична влада, а також те, що Козак вже майже рік незаконно обіймає посаду.

В даному випадку слід зазначити, що порушення законодавства не заважає Василю Васильовичу і далі покоряти політичні вершини переходячи з партії в партію та міняючи вподобання. Будучи виключеним з партії “Батьківщина” за зраду інтересів виборців він тепер очолив “Аграрну партію” в Чернівецькій області (http://minjust.cv.ua/index.php?page=/1234427133/1234427722/1235635530) і спокійно йде на місцеві вибори.

Найбільше турбує в цій всій історії те, що всі розмови влади про люстрацію, боротьбу з корупцією, реальними змінами розбиваються вщент і втрачають свою сутність коли навколо відбуваються такі речі.

Цікавий факт: Сват Василя Васильовича – Кернес Геннадій Адольфович є постійним учасником гучних судових справ і також чомусь обділений увагою влади…
Букінфо
Петро ДНІСТРОВСЬКИЙ, власкор БукІнфо у Сокирянах (с)
sud_sokyryany_1
sud_sokyryany_2
sud_sokyryany_3
sud_sokyryany_4
sud_sokyryany_5
sud_sokyryany_6
sud_sokyryany_7
sud_sokyryany_8
sud_sokyryany_9

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *