Сім’я – як держава

Троє кандидатів одружені з журналістками

Найвідоміша з них, мабуть, друга дружина 57-річного Петра Симоненка – 31-річна журналістка Оксана Ващенко. У січні вона народила йому доньку Марію. Але тільки в травні він зміг розлучитися зі своєю першою дружиною Світланою, з якою прожив 36 років. Два місяці тому Петро Миколайович узяв з Оксаною офіційний шлюб.

52-річний Анатолій Гриценко теж пішов від дружини до журналістки – 41-річної Юлії Мостової, заступника головного редактора тижневика «Дзеркало тижня».

Журналістка Ірина – друга дружина 58-річного Юрія Костенка. Познайомилися вони під час виборної кампанії 1994-го, коли Ірина брала в Костенка інтерв’ю для радіо «Свобода».

Загалом же більшість кандидатів у президенти, має за плечима не один шлюб.
49-річний Сергій Тігіпко вже 5 років як одружений з 36-річною Вікторією Лопатецькою. У них народився син. Пара почала зустрічатися, коли Тігіпко ще жив з першою дружиною Наталією.

50-річний Михайло Бродський старший за свою другу дружину Світлану на 21 рік. З нею почав зустрічатися, ще живучи в шлюбі з першою дружиною.

Перша леді країни 48-річна Катерина Ющенко – друга дружина 55-річного Віктора Ющенка, теж кандидата у президенти. Вони познайомилися 1993-го в літаку, що прямував до Сполучених Штатів. Перша дружина Ющенка Світлана живе під Києвом.

Одразу – й назавжди

Однак, серед кандидатів є й зразкові чоловіки. Наприклад, голова ВР 53-річний Володимир Литвин 30 років живе з дружиною Тетяною. Вона – домогосподарка.

За місяць 40-літній ювілей подружнього життя святкуватиме 59-річний Віктор Янукович (от хто одружився молодим та раннім!). З дружиною Людмилою, якій нині 60 років, він познайомився під час роботи на Єнакіївському металургійному заводі. Вона розвантажувала цеглу, й одна цеглина впала жінці на ногу. Тодішній газівник Віктор поспішив їй на допомогу.

44 роки в парі лідер Соцпартії, 65-річний Олександр Мороз зі своєю дружиною Валентиною. Вона понад 30 років прикута до інвалідного візка, хворіє на розсіяний склероз.

Дружина 35-річного Арсенія Яценюка старша від нього на 4 роки. З Терезією вони познайомилися на вечірці в банку.

Лідер «Свободи» 40-річний Олег Тягнибок з дружиною Ольгою познайомився наприкінці 1980-х. Відтоді вони разом. Ольга – лікар-епідеміолог.

Депутат Київради 35-річний Олександр Пабат одружений 10 років. Дружину вгледів на вулиці.

У 48-річного мера Ужгорода Сергія Ратушняка теж єдина дружина – Марина. Вона – його уповноважена особа під час виборної кампанії.

По одному шлюбу мають кандидати 63-річний Василь Противсіх та 35-річний юрист Олег Рябоконь.

Богословська – проти штампів

49-річна Інна Богословська 13 років живе в цивільному шлюбі з 43-річним дизайнером Юрієм Ринтовтом. З першим чоловіком Анатолієм вона розлучилася після 13 років спільного життя. Після того каже, що не визнає штампу в паспорті.

Понад 20 років живе зі своїм чоловіком Миколою лідер Народно-демократичної партії 44-річна Людмила Супрун. Її чоловік був радником прем’єра Віктора Януковича.

Ну й наостанок найцікавіше: 49-річна Юлія Тимошенко побралася з майбутнім чоловіком Олександром ще на першому курсі інституту.

– Мій чоловік – один з найтерпеливіших на землі, – говорить прем’єрка. – Щоправда, зараз я не можу забезпечити йому спокійне сімейне життя, яке має створювати дружина.

Однак, в оточенні Леді Ю подейкують, що Тимошенки давно не живуть разом. Нібито і в Олександра, і в Юлії Володимирівни самостійне особисте життя. Зараз Олександр Тимошенко опікується земельними питаннями в Київській області зі своїм другом, колишнім керівником БЮТу в Київраді Віктором Манжурою.

Кажуть, родина, як маленька держава. Тож робіть висновки і обирайте правильно!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *