Ще два вбивства

Напередодні Пасхальних свят у нашій області сталося кілька жорстоких злочинів. Як повідомив Ярослав КОЗАК, начальник кримінальної міліції, Буковину сколихнули 2 резонансних вбивства.
Тіло літньої жінки з колото-різаними ранами та перерізаним горлом знайшли 13 квітня в селі Ломачинці Сокирянського району. Протягом шести діб правоохоронці затримали підоз­рюваного і розкрили злочин. Вбивцею виявився безробітний односельчанин загиблої, 1977 року народження, який проживав з матір’ю. Ходять чутки, що вбита торгувала спиртними напоями.
20 квітня в Магалі знай­дений вбитим 44-річний житель цього ж села, інвалід ІІ групи. Пізніше у с. Топорівці правоохоронці виявили його автомобіль. Підозрювану, мешканку Чернівецької області,  затримали аж у Вінниці. Вбивцею виявилася… 16-річна дівчина, вихованка одного з Чернівецьких інтернатів, яка нещодавно втекла.  Зі своєю жертвою познайомилася напередодні вбивства. Разом розпивали оковиту, а потім дівчина задушила чоловіка шнурками від кросівок та заволоділа його автомобілем. У Топорівцях  вбивця скоїла аварію та зняла її на відеокамеру  мобільного телефону вбитого. Як пояснила правоохоронцям, – щоб похизуватися перед знайомими. Коли запитали, чому не знімала вбитого, відповіла, що було надто темно… Дівчина займалася проституцією в кількох областях Західної, Південної та Центральної України. Тому проводиться перевірка, чи не причетна вона до інших злочинів  у країні.
Любов ПЛАХІНА, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *