Руслан ТУЛИК: «Щоби погратися, ми створили… компанію»

Фірма «Alpha & Omega» на ринку вже понад 3 роки. Вона надає Інтернет-послуги, прокладає корпоративні мережі, обслуговує та налагоджує мережеве обладнання.
Розповідає один із співзасновників «Alpha & Omega» Руслан ТУЛИК:
– Усе почалося з того, що п’ятеро хлопців вирішили пограти у комп’ютерні ігри. Щоправда, ми хотіли грати разом, тож проклали мережу між двома будинками. Саме так і зародилася наша компанія.
– Що потрібно людині, яка хоче підключитися до Інтернету за допомогою «Alpha & Omega»?
– Нічого особливого, тільки більш-менш сучасний комп’ютер і мережеву плату. Ну, і звісно, трішки терпіння. Зазвичай підключення до Інтернету займає менше одного тижня. Ми відповідаємо на усі питання користувачів і безкоштовно усуваємо неполадки.
– Скільки коштує 1МБ закачаної інформації і яку швидкість ви надаєте?
– Швидкість Інтернету різна, і залежить вона від вибору користувача. Найнижча швидкість – 32КБ/сек., а найвища – 2МБ/сек. 1МБ закачаної інформації коштує від 2-х копійок.
– Які ще послуги, окрім підключення до Інтернету, надає ваша компанія?
Ми співпрацюємо з Inmarket. Це організація, яка створює диски з комп’ютерними уроками. На сьогоднішній день вона пропонує уроки українською, російською та румунською мовами. Вартість такого диску 150-200 гривень, але обновити його можна абсолютно безкоштовно через мережу Інтернет.

Ольга ХАРИТОН, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *