П’яний водій збив жінку, потерпіла у важкому стані

На Глибоччині поліцейські встановлюють обставини ДТП, під час якої травмувалася жінка.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області, пише molbuk.ua

Нетверезий водій перевищив допустиму швидкість і здійснив наїзд на місцеву жительку. Жінку в тяжкому стані лікарі доставили до медичного закладу. Поліцейські затримали водія та помістили його до ізолятора тимчасового тримання.

23 листопада до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими у селищі Глибока.

Відразу на місце події виїхала слідчо-оперативна група Глибоцького відділення поліції. Поліцейські з’ясували, що 32-річний водій автомобіля “ВАЗ” не впорався з керуванням, допустив зіткнення з припарковим автомобілем, а потім здійснив наїзд на 36-річну місцеву жительку.

За результатами медичного огляду співробітники поліції встановили, що кермувальник на момент автопригоди перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліцейські затримали водія в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці призначили низку експертиз для з’ясування всіх обставин автопригоди. Триває досудове розслідування.

Матеріал взято на сайті “www.molbuk.ua “

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *