Простір-Бог навчає, людина – вибирає

або Про Вознесіння – перехід на п’ятий рівень Свідомості Землі та Людства

«Шановна редакціє, я помітив, що час від часу ви висвітлюєте питання чогоcь незвіданого та загадкового. Може, поясните і цього разу: в Інтернеті дуже багато повідомлень про те, що від жовтня 2012 року збільшується потік квантової енергії Простору. А в ньому, мовляв, закладена інформація про підготовку людства до переходу на п’ятий рівень свідомості життя на Землі. І нібито 21 грудня 2012 року цей перехід, тобто Вознесіння, розпочався, а закінчився 3 листопада цього року. Про що йдеться, поясніть, якщо можете.

Любомир ВАСЬКІВ з Чернівців

Гавріїл ШУРПІН, народний цілитель, майстер, член Вченої ради Української Академії цілительства:  Йдеться про розвиток Людства і Землі. Духовно відкриті люди, душа яких виконувала в житті завдання, дані Богом, уже перейшли на п’ятий рівень існування. Ті ж, хто духовно не розвивалися, залишилися на четвертому рівні свідомості, тобто на рівні матеріального існування.

Простір протягом року готував нас до цієї події: природні катаклізми, нові та вже забуті тяжкі хвороби, безлад у політичному та економічному житті. Це були дуже серйозні попередження, які Творець посилав землянам: отямтесь, змініть своє ставлення до життя, відкрийте свої серця для Всеосяжної Любові. Та ми не чуємо. Що для нас той ілюзорний Бог? Він десь там далеко, його не бачимо, а ми тут і тепер. Тоді наступне попередження: магнітні бурі на Сонці, що «атакують» Землю. Навіть NASA заявило: «Сонце збісилося!». Оце й було останнє попередження Простору.

Та серед нас є вже багато таких, які перебувають у стадії переходу на п’ятий рівень Свідомості. Можна навіть визначити симптоми Вознесіння. Скажімо, фокус вашого бачення та інтереси зміщуються. Друзі, яких ви знали тривалий час, здаються  вам іншими. І те, про що вони говорять, більше вас не цікавить. Ви їм дивуєтеся. Але це не вони, а ви стали іншим!

А ще Ви більше часу проводите на самоті та насолоджуєтесь цим. Надаєте перевагу вечірньому читанню, а полив квітів приносить вам неймовірне задоволення.

Ви навіть можете через це відчувати смуток і самотність, подібні до настрою у випускний день школи: щось важливе закінчилося, а попереду невідоме майбутнє…

Ваші друзі поруч, ви як і раніше працюєте, місто виглядає (на погляд очей фізичних) таким же – і все ж щось змінилося, щось прийшло з «іншого світу». І ви знаєте, що більше не зв’язані зі світом цим, як раніше. Тому робота й кар’єра можуть бути успішними, але зникає ентузіазм. Ви знаєте, що вимальовується інша можливість. До неї навіть можна доторкнутися рукою, але ще не можна бачити. Це відчувається так, ніби ваш світ перевернувся. І хоча це хвилює вас, ви відчуваєте легку загрозу. І ви знаєте, що ви тут нічого не зможете зробити, допоки вона не проявить сама себе.

Та й їжа вас більше не притягує, як раніше. І тіло почуває себе зовсім не звично. Можливо, це схоже на зміну розміру, хоча вбрання, як і раніше, саме по вас. Можливо, ви відчуєте себе вищим за зростом. А сексуальний апетит теж змінився – він зменшується. Ви можете занепокоїтися цим, а можете – й ні.

І зір ваш також може стати трохи інакшим. Кольори стають яскравішими. Змінюється й сон: ви бачите незвичні сни. Ви можете пізно лягти і при цьому раніше прокинутися – те чи інше. Ви можете менше спати.

Якщо відчуваєте такі симптоми, то знайте, що це нова енергія протікає через вашу систему і витісняє старі шаблони. Енергетичні інструменти створені й діють для зміни вашого життя, щоби ви не зайшли в Зону Присмерку. Простір називає це Періодом зростання, коли ви пербуваєте між світами.

Натомість люди, які духовно не відкрилися, тобто не з’єднали енергію Душі з енергією Бога (Простору) почнуть спускатися через третій рівень на другий. Це означає, що їхні душі через фізичну смерть будуть відправлені на 2-3 тисячі років назад. Через труднощі, великі життєві випробовування ці душі будуть еволюціонувати, тобто очищатися. Таких людей на Землі приблизно 80%, і їм Простор надає ще один рік існування (існування, але не життя) на четвертому рівні для підняття духовності, для об’єднання з енергіями Простору, тобто з Богом. У них різко зросте захворюваність, активізуються застарілі хронічні недуги, а з ними і нові, раніше невідомі. З’явиться незрозуміла нервовість, агресивні психічні напади, схожі за проявами на шизофренію, а також злість до оточення. Зростуть суїциди.                                

Табу для «чорної» магії

Дуже небезпечними у цей час стають ворожіння, пристріти, гадання, тобто «чорна» магія. А її, як відомо,у нас на Буковині дуже полюбляють.

Річ у тім, що ворожки у своїй практиці використовують нижчі, тобто брудні та чорні енергії Астрального Світу, які відбирають життя. Це спустошує енергетично, тобто життєва енергія того, хто цим займається, губиться повністю та незворотньо.

Та крім цього, під час чорних магічних ритуалів ворожки відбирають для себе як життєву енергію замовників, так і тих, на кого спрямоване замовлення. Іншими словами,  і ви, і предмет вагого інтересу стаєте енергетичними вампірами! І це робиться з єдиною метою – підтримати своє фізичне тіло енергією, яка належить іншим. Бо під час ритуалів йде зомбування – енергетична прив’язка клієнтів і жертв енергетичного нападу до себе. Зомбі – це людина з фізичною матеріальною оболонкою, але без душі і без життєвої енергії. Цим наноситься велика невиправна шкода цим людям, собі, але, що найстрашніше – своїм близьким, дітям, онукам і правнукам. На енергетичному рівні ви їх також лишаєте життєвої енергії, яка потрібна для нормального функціонування фізичного тіла – це призводить до невиліковних хвороб і смерті. «Чорними» магічними ритуалами заробляються смертельні гріхи, які окрім тих, що їх здійснюють, будуть спокутуватися і вашими нащадками.

Але тих людей, які переходять на п’ятий рівень Свідомості, брудні енергетичні посилання та чари вже не торкаються. Навпаки, вони відбиваються, як промінь від дзеркала, та обов’язково повертаються до автора – і ні до кого іншого. Та повертається ця брудна, чорна, важка енергія у тисячі разів сильнішою, поповнюючись на зворотному шляху такою ж чорною енергією, що заполонила наш Світ. Подібне притягає подібне – це Космічний Закон Простору, тобто Бога. Через те, що клітини ворожбита не в змозі будуть прийняти увесь цей потік вбивчої енергії, Простір розкине її на тих, у кого ДНК подібне – на кровних родичів і нащадків, а також на учнів і тих, хто свідомо звертається до чаклунів по «ведмежі» послуги.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *