Приберемо рідний край!

До 10-річчя Дня довкілля Чернівецька обласна організація Партії зелених України разом з Чернівецькою обласною організацією Українського товариства охорони природи прийняла звернення до людей, яким небайдуже довкілля.Природа – наш єдиний спільний дім, – говориться у ньому. – Берегти його, передаючи з покоління у покоління охайним і доглянутим, головне завдання і найперша заповідь людини, бо це – основа як генетичної пам’яті, так і життєвих сил народу.
За тиждень – у третю суботу квітня різними природоохоронними акціями відзначимо цей день. До речі, торік понад 2,5 млн. громадян за покликом душі і серця вийшли на вулицю, щоби прибрати свої двори, парки і сквери. Вони також садили дерева, кущі, висівали траву, квіти.
Цього року активісти-екологи, звернулися до своїх районних, селищних та первинних організацій і закликом взяти найактивнішу участь у практичних екологічних заходах, зокрема, закласти парки, сквери, діброви, очистити береги річок і ставків від побутового сміття, зміцнити крутосхили, на яких є зсуви та ерозія грунтів, а також впорядкувати сміттєзвалища тощо.
Ми, члени Чернівецької обласної організації Партії Зелених України та Чернівецької обласної організації Українського товариства охорони природи, закликаємо всіх не байдужих  до проблем  збереження унікального природоресурсного потенціалу  та біорізноманіття, екологічний актив підприємств та установ , громадських і державних організацій взяти учать у дні довкілля.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *