Партія «Удар» Віталія Кличка»: Вирішальний удар по корупції та бідності

«Реальні зміни в державі може втілити лише політична партія, яка відповідає новим стандартам політики. І такою політичною силою сьогодні є партія «Удар», – наголосив під час прес-конференції, присвяченої підсумкам Х з’їзду політичної партії, який відбувся у Києві 1 серпня, голова обласної організації «Удар» Віталія Кличка» Роман ВАНЗУРЯК.

Зліва направо: кандидати в одномандатних виборчих округах Богдан Баласинович, Галина Марараш, Роман Ванзуряк, Клавдія Назаренко

У першій двадцятці виборчого списку партії «Удар» Віталія Кличка» на парламентських виборах троє вихідців з Буковини – українська письменниця Марія Матіос, голова Всеукраїнського об’єднання підприємців малого та середнього бізнесу «Фортеця» Оксана Продан і голова правління фонду правоохоронних органів столиці, заслужений юрист України Роман Романюк. Ці відомі особистості докладуть усіх зусиль, щоби поліпшити загальний стан у державі загалом та реалізувати позитивні зміни в Чернівецькій області зокрема, переконаний Роман Ванзуряк.

– Наша команда формує політику нового стандарту, першочерговими рисами якої є чесність і прозорість, – сказав пан Ванзуряк. – Список кандидатів формувався на основі трьох головних принципів: відкритість, внутрішньопартійна демократія, перевірка громадськими організаціями на причетність до корупції або будь-яких інших незаконних дій. Адже «Удар» – єдина партія, яка заздалегідь, до з’їзду, оприлюднила список претендентів у кандидати. Це дозволило громадськості обговорити запропоновані кандидатури й обрати гідних.

Свідченням прозорості висування кандидатів, на думку Ванзуряка, є той факт, що за результатами громадської перевірки близько 15% претендентів відсіяно. Всі кандидати в депутати склали присягу, в якій  зобов’язалися не голосувати за закони, які суперечать національним інтересам і чинять розкол в державі, а також не співпрацювати з Партією регіонів та бути вірними принципам, які задекларовані політичною силою.

Партійці «Удару» розробили потужний антикорупційний пакет документів на основі програми партії та запевняють, що саме антикорупційні закони й будуть їхніми першими законами у парламенті. Представники політичної сили у разі перемоги на виборах обіцяють працювати для збільшення рівня доходів громадян – щоби кожен працюючий, не економлячи на харчах та одязі, на місячну зарплату міг купити собі холодильник і пральну машину, пересічна сім’я впродовж трьох років могла придбати автомобіль, протягом десяти років – житло.

– Побудувати країну рівних можливостей – означає гарантувати дотримання прав людини, рівність усіх перед законом, забезпечити справедливий суд, створити стимули для економічного зростання у громаді, – зазначив пан Ванзуряк. – 100% від податку доходів фізичних осіб, податку на землю, на нерухомість будуть залишатися на місцях, розподіл інших податків буде забезпечувати фінансування всіх потреб громади.

За словами голови обласної організації «Удар» Віталія Кличка», буде посилено й роль громади в управлінні країною та контролі за державою. Для цього будуть запроваджені народна законодавча ініціатива, тобто законопроект, який підтриманий, або ініційований 150 тис. громадян, розглядатиметься у Верховній Раді першочергово. Громадяни на референдумі зможуть скасувати рішення органів влади та місцевого самоврядування, відправляти у відставку голову місцевої адміністрації, суддю, начальника міліції, начальника податкової інспекції.

Любов НЕЧИПОРУК, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *