Опозиція в облраді вимагає звільнення головного податківця

Депутати Чернівецької облради від опозиції написали звернення до Голови Податкової служби України Олександра Клименка з вимогою звільнити Голову ДПС у Чернівецькій області Миколу Козловського через численні звернення підприємців про тиск з боку податківців. З 83 депутатів, присутніх на сесії, звернення підтримало 56 депутатів.

Автор звернення, попередник  Козловського на посаді і новообраний депутат ВР Олександр Фищук на сесії обласної ради заявив, що підприємців змушують вносити податкові платежі авансом. Останнім часом в області не створено жодного інвестиційного проекту через поганий інвестиційний клімат. За словаит Олександра Фищука, змінилося й ставлення до самих працівників податкової служби: не хочеш працювати – до побачення. Команда податківців, яких привіз Козловський, обійнявши нинішню посаду, приїхала, як у відрядження. Їм тут не жити, тож і рвуть усе, що можуть.

П. Фіщук вважає, що Голова ДПС повинен належним чином відреагувати, адже рішення про звернення ухвалив депутатський корпус обласної ради.

У свою чергу,  ДПС у Чернівецькій області  і п.Козловський особисто звернулися до ЗМІ для висвітлення своєї  позиції до заяви депутата Олександра Фищука. На їхню думку, діяльність органів ДПС області не суперечить нормам Податкового кодексу України та перебуває поза політикою. Головна місія податківців у 2012 році – підвищити якість обслуговування  платників податків, збільшити перелік адміністративних  послуг, що у рамках переходу  від фіскального органу до сервісної служби сприятиме зростанню добровільної  сплати  податків  до бюджетів усіх рівнів.

Звісно, реакція Олександра Клименка на звернення багато чого скаже про те, хто й якої мети домагається…

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *