Новини від депутатів

На XXIV сесії крайового парламенту голова облради Іван ШИЛЕПНИЦЬКИЙ вручив почесну відзнаку Чернівецької обласної ради «Добро. Благодійність. Милосердя» голові правління корпорації «Сварог Вест Груп» Андрію Гордійчуку за надання корпорацією благодійної допомоги установам соціальної сфери та малозабезпеченим верствам населення Кельменецького і Сокирянського районів на суму понад 180 тис. грн.

Депутати заслухали звіт Головного фінансового управління ОДА про виконання обласного бюджету за 9 місяців 2008 року та внесли зміни до обласного бюджету на 2008 рік, обговорили заходи з посилення фінансово-бюджетної дисципліни, мінімізації негативного впливу фінансової кризи на економіку області та підвищення відповідальності посадових осіб за раціональне використання бюджетних коштів, розглянули ситуацію навколо повторного випадку масового захворювання дітей в дошкільних навчальних закладах Чернівців.

На сесії обговорювався хід виконання регіональної програми протидії захворюванню на туберкульоз у 2008-2011 роках, Комплексної програми подолання дитячої безпритульності і бездоглядності в Чернівецькій області на період до 2010 року, Комплексної програми збереження та використання об’єктів культурної спадщини на 2007-2010 роки.

Депутати заснували відзнаку облради «Почесний громадянин Буковини», якою будуть нагороджуватись громадяни за вагомий особистий внесок у розвиток Чернівецької області, затвердили в новій редакції умови проведення щорічного обласного конкурсу «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку», розглянули питання управління майном територіальних громад сіл, селищ, міст області, прийняли низку звернень до Кабміну та Верховної Ради, вирішили низку інших важливих питань територіальних громад сіл, селищ, міст області.

У роботі сесії взяли участь і виступили народні депутати України Петро Гасюк і Михайло Папієв, а також перший заступник голови ОДА Віктор Павлюк.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *