Невдячна справа – бути президентом

Завжди під прицілом. Навіть потанцювати на власному ювілеї без сторонніх очей не вдається.

«Вишел в стєпь донєцкую парєнь молодой…»

9 липня на дачі «Зоря» на честь 60-річчя Віктора Януковича для ювіляра та його гостей співали Софія Ротару, Алла Пугачова, Микола Басков, Філіп Кіркоров, Валерія, «Дискотека Аварія», Вєрка Сердючка, Тіна Кароль, Ірина Білик, Іво Бобул і Катерина Бужинська.

За неофіційною інформацією, кілька виконавців палко сперечалися, хто ж співатиме улюблену пісню Януковича «Вышел в степь донецкую парень молодой». Така честь випала Миколі Баскову.

Гості іменинника не відрізнялися оригінальністю: дарували 60-річному главі держави книги, картини, срібні сервізи та ікони.
Подивувала всіх хіба що Ганна Герман. Вона подарувала Віктору Федоровичу значок із зображенням прапора: «Знаєте, як казали раніше: зі щитом або на щиті. Ось і вам того ж бажаю», – сказала вона шефу.

… І про дорогих гостей

Привітати Віктора Януковича прийшли однопартійці, а також соціалісти Мороз і Рудьковський. Серед «заморських» гостей президент Польщі Броніслав Коморовський, прем’єр Туреччини Реджеп Ердоган, гості з Росії – Володимир Путін і Дмитро Медведєв. Джерела в російському консульстві повідомляють, що з Росії до Криму прибуло 6 літаків! Розважальну програму для «вищого ешелону» організовував Ігор Крутой і постановник «Нової хвилі» Олександр Ревзін.

«Розслабтесь, Вікторе Федоровичу…»

Доки Віктор Федорович вельми кумедно, розпашілий, витанцьовував під пісні Кіркорова, «підступні папараці» не гаяли часу. Відтак, уже наступного дня в Інтернеті обговорювалося «гаряче» відео, де 60-літній президент, танцює, наче парубок на сільському весіллі, і сам метр Кіркоров підходить до нього з келихом вина, а на губах у співака можна чітко прочитати пораду «розслабитися»…

Пікантне відео за кілька днів заполонило «Живий Журнал», «Контакти» та інші популярні соціальні мережі. Десятки тисяч переглядів та коментарів свідчать про неабияку увагу наших співвітчизників до «танцювального таланту» президента. Цікаво, яким наступним талантом потішить нас Віктор Федорович…

Емма АНТОНЮК, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *