На Буковині горіли школа та мийка

В Чернівцях горіла школа №8

mns - pozeza - shkola - 1

mns - pozeza - shkola - 2

mns - pozeza - shkola - 3

10 березня в 11 годині 47 хвилин диспетчер служби порятунку «101» отримала повідомлення про пожежу в загальноосвітній школі №8 м. Чернівці.

Загорання виникло в кабінеті хімії, який розташований на другому поверсі. Одразу ж на місце події було направлено черговий караул пожежно-рятувальної частини по охороні Шевченківського району обласного центру.

Особовим складом пожежно-рятувального підрозділу МНС та викладачами школи було проведено евакуацію 487 учнів. Зважаючи на незначну площу загорання, його швидко ліквідовали рятувальниками МНС.

Від вогню було врятовано будівлю навчального закладу. Під час пожежі ніхто з учнів та вчителів не постраждав.

Рятувальники МНС ліквідували пожежу на автомийці в селі Мамаївці

mns - pozeza - mijka - 1

mns - pozeza - mijka - 2

О 10 годині 10 березня на пульт зв’язку пожежно-рятувальної служби Кіцманського райвідділу ГУ МНС надійшло повідомлення про пожежу в приміщенні для миття автотранспорту в с. Мамаївці Кіцманського району.

На момент коли люди повідомили про пожежу полум’я набрало значної сили. Запізніле повідомлення сприяло тому, що вогонь розповсюдився на площу 144 м. кв.

Прибувши на місце виклику рятувальники з м. Кіцмань, м. Чернівці та сільська пожежна команда с. Лужани. Спільними зусиллями зупинили поширення полум’я. Впродовж 40 хвилин пожежу було ліквідовано.

Причини пожеж встановлюються фахівцями Головного управління МНС.

Центр пропаганди ГУ МНС в Чернівецькій області

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *