кримінал

Труп на узбіччі
40-річний житель Шилівців на дорозі Клішківці-Перебиківці знайшов труп чоловіка. 38-річний шилівчанин загинув від наїзду невідомого авта. Згодом співробітники ДАІ затримали 27-річного односельчанина потерпілого, який керував автомобілем «ВАЗ-2106».

Збирають на пляшку
17-річного хлопця з Повір´ївки жорстоко побили невідомі на автобусній зупинці в Михайлівці Кельменецького району. Ще й відняли 150 грн та пачку цигарок. В його 18-річного односельчачанина поживилися всього 10 гривнями. За підозрою затримано 22-річного та 30-річного місцевих жителів.

Задивився на жінку
У селі Рідківці 19-річний місцевий мотоцикліст зіткнувся з автомобілем «Шкода-Фабіа», яким керувала 29-річна чернівчанка. Зі струсом мозку та забоями тіла він госпіталізований до Новоселицької ЦРЛ.
ЦЗГ УМВС в Чернівецькій області

Смерть під піском
В несанкціонованому кар’єрі поблизу Крутеньок Хотинського району двоє мешканців Несвої Новоселицького району набирали пісок. Про техніку безпеки не йшлося. Внаслідок обрушення пласту 32-річна жінка загинула, її 31-річний чоловік опинився в травматології обласної лікарні з черепно-мозковою травмою, переломами ребер і основи щелепи.
Achtung, minen!
На вулиці М.Олімпіади під час земляних робіт знайдено протитанкову міну часів ІІ світової війни. Біля небезпечної знахідки відразу виставлено охорону, знешкодили її піротехніки ГУ
МНС в Чернівецькій області.

Обійшлося без жертв
Необережне поводження з вогнем спричинило пожежу в оселі 85-річної мешканки Зеленого Гаю Новоселицького району. Електромережа, проведена з порушеннями, стала джерелом вогню в житловому будинку у Ванчиківцях того ж району. Діями новоселицьких вогнеборців врятовано будівлі та майно на 158 тис. грн.
Центр пропаганди ГУ МНС в Чернівецькій області

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *