Керівниця дитсадка у Чернівцях вимагала відкат…

Перебуваючи на посаді директорки закладу дошкільної освіти Чернівців, жінка вимагала та отримала від підрядника виконання ремонтних робіт  неправомірну вигоду. Вчора, 21 серпня, під час отримання хабаря правоохоронці затримали фігурантку. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

Співробітники Чернівецького управління ДВБ Національної поліції України спільно з колегами  Чернівецького районного управління поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури задокументували протиправні дії 57-річної директорки садочка.

Під час досудового розслідування поліцейські з’ясували, що фігурантка вимагала від підрядника 10% від вартості виконаних ремонтних робіт в освітньому закладі, який вона очолює.

Поліцейські затримали правопорушницю у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили її до ізолятора тимчасового тримання.

Наразі слідчі поліції повідомили затриманій про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального Кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *